Fjern pigmentflekker raskt, trygt og effektivt

Vi har over 10 års erfaring med laserbehandling og medisinske hudprogram for fjerning av de aller fleste typer pigmentflekker. Med en av Norges største og mest moderne laserpark for medisinsk laserbehandling, kan du være trygg på at du får den beste behandlingen hos oss.

Hva er en pigmentflekk?

Pigmentflekker (hyperpigmentering) er en fellesbetegnelse (ikke en diagnose) for en flekk på huden som er mørkere eller lysere enn omliggende hud.

Les mer om pigmentflekker og de forskjellige typene her: Pigmentflekker på huden

Våre lasere kan fjerne de fleste typer pigmentflekker

Vi har en av Norges største og mest moderne medisinske laserpark for fjerning pigmentflekker. Dette er bra for deg, da det i noen tilfeller er nødvendig å kombinere flere laser teknologier for å oppnå ønsket resultat.
Solskader, pigmentflekker og fregner oppstår ofte etter solskader i huden, dette kan effektivt reduseres eller fjernes helt etter behandling med Dye-VL, IPL eller KTP.

Couperose, eller utvidede kapillerer /telangektasier , og rødhet kan effektivt fjernes med IPL, noen ganger kan det være nødvendig å kombinere med vår Nd-Yag laser.

Aldersflekker eller leverflekker som oppstår etter mange år med sol, kan fjernes fra ansikt, bryst og hender. Melasma , hormonelle pigmenter i huden bør aldri behandles med IPL eller laser da dette kan gjøre melasmaen mer framtredene, vi kan her tilby andre gode behandlinge.

Medisinsk hudprogram er et alternativ

Det er ikke alltid laser er det beste alternativet for å fjerne ujevn hudtone og andre pigmenteringsfeil i huden. Vi fører de medisinske hudprogrammene fra ZO Medical .
ZO Medical har veldig gode topikale (kremer) hudprogrammer for fjerning og redusering pigmentfeil i huden.

Slik behandler vi dine pigmentflekker

Vi vil først evaluere ditt hudproblem , gjerne med en Visia hudanalyse for å kartlegge huden din og gi deg riktig evaluering av ditt pigmentproblem, vi vil så gå igjennom behandlingsforløpet slik at du har fullstendig forståelse for hva som skal skje før, under og etter behandlingen.

Før selve behandlingen vil vi rense huden din og du vil få briller på øynene dine for å beskytte de for lyset. Vi ligger så på en kald gele på huden din som gjør behandlingen mer behagelig for deg, du vil likevel merke ett lite ubehag under selve behandlingen.
Noen forklarer smerten som at ett strikk strammes og slippes mot huden din. Dette er en smerte de aller fleste tåler uten problemer.

Fjerning av pigmentflekker og melasma utføres ved våre klinikker i Bergen sentrum og i Knarvik Senter.

Link til artikkel om Pigmentflekker hos nettstedet Lommelegen.no : Pigmentflekker

FAQ - Ofte spurte spørsmål

 • 1. Hvor mange behandlinger vil jeg trenge?
  Dette er selvfølgelig svært individuelt fra problem til problem og fra person til person, men i de aller fleste tilfeller så vil 2-3 behandlinger med 2-3 ukers mellomrom være nok.
 • 2. Hva må jeg tenke på før en behandling.
  • Unngå sol en måned før behandling, området som blir behandlet må også holdes utenfra sol en måned etter behandling. Dette gjelder også solarium, eller selvbruningskrem .
  • Unngå sterke kremer/syrer som a.vitaminsyre, retinol ca 1 uke før behandling.
  • opplys om du står på medisiner som gjør deg lysømfintlig, du vil da ikke kunne utføre behandlingen.
 • 3. Hvem kan få behandling
  • Alle, men ikke de mørkeste hudtyper eller de med melasma, kontakt oss for andre alternativer for pigmentbehandling
  • vi behandling ikke de som er gravid eller ammer.
  • i noen tilfeller anbefaler vi vurdering hos hudlege før eventuell behanlding om pigmentet ikke er typisk solskade/solar lentigo.
 • 4. Hva kan du forvente etter behandlingen
  Noen ganger umiddelbart eller innen 48 timer vil pigmentet som har blitt behandlet blir mørkere og mørkere. Det vil sees ut som en “tynn” skorpe som vil drysse av etter 4-7 dager.
 • 5. Hvordan skal jeg behandle huden etterpå
  Vi anbefaler å rense huden som vanlig, bruk gjerne en etterbehandlings krem som f.eks Aquaphore fra Eucerin Du kan fortsette å bruke dine vanlige hudprodukter så snart huden er tilhelet. Husk solkrem da området som er behandlet vil være “ny” sårbar hud de første ukene etter behandling, og kan lett bli solbrendt og ny solskade kan oppstå.

Priser

Pigmentflekk
kr. Fra 1000.-
Èn pigmentflekk
Kinn
kr. 1850
Gjelder kinnet
Hender
kr. 1700
Gjelder begge hender
Bryst
kr. 3100
Hele brystet utenom hals
Ansikt første gang
kr. 3100
Hele ansiktet
Ansikt andre gang
kr. 1850
Etter første behandling
Rebecca i Tbl Medical

Har du spørsmål vedrørende denne behandlingen?

Jeg heter Rebecca Bergetun. Kontakt meg eller mine kolleger, og vil hjelpe deg ved første anledning.

Send en epost til info@tblmedical.no, eller ring kundesenteret på tlf: 464 26 421.