Fotona 4D - Ansiktsløft med laser

Fotona 4D laserprotokollen er ansiktsløft med laser. 4 forskjellige behandlinger som alle har veldokumentert effekt til å stramme opp slapp og livløs hud i ansiktet.

Hva er Fotona 4D?

Fotona 4D er ikke-kirurgisk laserbehandling for deg som ønsker å forbedre slapp hud, rynker, linjer, ujevn hudtone og volumtap i ansiktet. I motsetning til tradisjonell kirurgisk ansiktsløft er det svært liten eller ingen “nedetid” ved denne behandlingen.

4D protokollen styrker kollagenet i huden noe som gir ansiktet et umiddelbart løft pga kollagenkontraksjon. Kombinasjonen av laserbehandlingene i 4 nivåer i huden fører til kraftig stimulering av kollagen og kollagenproduksjon.
Dette betyr at hudens struktur og balanse mellom talgproduksjon og fuktbevarende evne bedres, porer og små sprengte blodkar minimeres og pigmentering blir jevnere, – huden blir friskere og gamle solskader blir reparert.

Fotona 4D protokollen er det nærmeste man kommer facelift uten kirurgi. At man behandler huden i 4 forskjellige lag er unikt for denne behandlingen.

Hvordan foregår behandlingen?

Navnet på behandlingen – Fotona 4D kommer av at behandlingen foregår i 4 forskjellige steg og kombinerer bruk av 2 forskjellige laser med 4 forskjellige lasermodaliteter. Alle 4 stegene utføres rett etter hverandre og tar totalt 60-80 minutter

Steg 1: SMOOTH®

Man stimulerer huden fra innsiden av munnen med laser. Dette steget gjenoppretter volum i slappe/ hengende områder og gir et umiddelbart løft. Ved å behandle fra munnhulen er det mulig å gi volum til de nasolable foldene (linjene fra nese ned til munn), helt uten noen form for hudfiller (injeksjoner).

Steg 2: FRAC3®

(Hudfornyelse) Man bruker en fraksjonert laser som går noe dypere i huden for å stimulere til økt kollagenproduksjon, noe som gir huden bedre struktur og hudtone.

Steg 3: PIANO®

(Hudoppstramming) Dette steget er for å stimulere kollagenet i overflaten av huden, redusere pigmentering, arr, rynker og for å gi bedre tone og tekstur.

Steg 4: SUPERFICIAL™

(Light Peel) Laserbehandlingen avsluttes med en overfladisk laserpeeling/mikropeel for ujevnheter, små linjer og porer. Denne kan justeres til å gå dypere for de som ønsker en mer medium til dyp laserpeeling. Dette vil da gi noe mer nedetid.

Før-og-etter illustrasjonsfoto

Effekt og restitusjonstid

Etter behandling vil huden føles noe varm og stram, men gir ingen særlig “nedetid” annet enn at man er rød i behandlingsområdet. Rødheten forsvinner etter 1-2 dager.

Selv om du vil få effekt etter en behandling anbefaler vi sterkt 3-4 behandlinger for optimal effekt, med ca 4-5 ukers mellom hver behandling.
For å opprettholde et resultat bør man ta 1 til 2 vedlikeholdsbehandlinger i året.

For de som ønsker en litt mindre aggressive behandling (dog mindre effektiv) tilbyr vi også ClearLift.

comparison photo1 comparison photo2
Dra i den horisontale streken for å se før og etter behandling. Vi har fått lov av denne TBL pasienten til å vise disse bildene.

Priser

Fotona 4D full face
kr. 5990
Gjelder en enkel behandling
Fotona 4D full face x 3
kr. 13990
Prisen er for 3 behandlinger
Rebecca i Tbl Medical

Har du spørsmål vedrørende denne behandlingen?

Jeg heter Rebecca Bergetun. Kontakt meg eller mine kolleger, og vil hjelpe deg ved første anledning.

Send en epost til info@tblmedical.no, eller ring kundesenteret på tlf: 464 26 421.