Microneedling med Dermapen

Bestill Microneedling med Dermapen i Bergen. Perfekt for deg som ønsker sunnere hud, økt glød, opp-strammende effekt, jevnere hudtone, minimere porer, arr og redusere rynker

Microneedling med Dermapen er perfekt for deg som ønsker sunnere hud, økt glød, opp-strammende effekt, jevnere hudtone, minimere porer, arr og redusere rynker.

Hva er Dermapen - Microneedling?

Dermapen er en avansert form for microneedling. Behandling med Dermapen lager mikrokanaler (mikroskopiske hull) og fører aktive ingredienser og vitaminboostere 0.2 til 3 mm ned i huden.

Behandlingen stimulerer huden til reparasjon og ny cellevekst, samt økt produksjon av elastin og kollagen. Behandlingen kan også kombineres med PRP for å få et enda bedre resultat.

Vi bruker alltid siste versjon av Dermapen (For tiden Dermapen 4).

Dermapen lager mikroskopiske kanaler i huden som får cellene til å tro at det har oppstått en skade. En naturlig respons i huden vil da frigjøre en mengde med veksthormoner, slik at kollagenproduksjonen økes i området.

Bilde i galleriet

Dermapen behandling rundt øynene. Illustrasjonsfoto

Hva kan behandles med Dermapen

  • Fine linjer og rynker
  • Fjerne Pigmenteringer
  • Redusere Porer
  • Redusere Aknearr eller andre arr
  • Redusere Strekkmerker
  • Minimere store porer
  • Gi glød til grov og eldet hud.

Hvordan utføres Dermapen behandling?

Selve behandlingen med Dermapen tar ikke mer enn 5 til 10 minutter pr område og gir minimalt med ubehag.

Behandlingen går ut på å lage mikrokanaler (mikroskopiske hull) i forskjellige dybder i huden, dette for å stimulere til ny cellevekst, samt nydannelse av kollagen og elastin.

Aktive produkter/næringstoffer som blir brukt i behandlingen blir ført ned i huden med nålene, slik at produktene bli tatt opp av hudceller dypt i huden.

Allerede etter 1 behandling vil du kunne se effekt, men vi anbefaler en kur på 5-6 behandlinger med 5-6 ukers mellomrom for optimal og langvarig resultat.

Bilde i galleriet

Etter endt «kur» vil huden ytterlige forbedres de neste 6-12 måneder etter avsluttet behandling.

Etter behandling

“Nedetidetid “etter en Dermapen-behandling er kort, men det beror også litt på hva du har behandlet. Overfladiske behandlinger som ved lett pigmentering har ikke særlig nedetid. Du kan være litt rød etter behandlingen samme dag og litt tørr i dagene etter.

Har vi jobbet i dypere hudlag vil du være rød i noen dager, huden føles ofte litt tørr og stram. Noen kan bli lett hoven opp til en uke etter behandling. Det er viktig å forstå at alle reagerer ulikt, noen kan være rød, tørr og hoven lenger enn forventet.

Makeup kan brukes ca 48 timer etter behandling

Hvor ofte bør jeg vente mellom behandlingene i en kur?

Ved lettere behandlinger kan du få utført behandling hver 4 uke. Jobbes det dypere bør det gå minimum 6-8 uker mellom hver behandling.

Jobbes det med arr og pigmentering, kan du behandles hver 4. uke, det vil da bli annenhver gang skiftet mellom dypt til overfladisk behandling.

Tar du et google bilde-søk på mikroneedling, kan det virke skremmende, da bildene viser mye blod i ansiktet. Når vi behandler med Dermapen stilles nålelengden inn akkurat i den optimale dybden for problemet vi ønsker å jobbe med.

Vi vil i noen tilfeller jobbe til vi ser at du blir litt rød, eller til vi får lett «blodsvar» om vi jobber på arr. Blødninger betyr at en jobber i feilt hudlag, dette vil ikke gi noen resultater på hudfornying.

Microneedling og laserbehandling

Arrbehandling

Vi tilbyr fraksjonert laserbehandling for arr og hudoppstramming, men da dette ikke er en behandling som er tålt av alle hudtyper pga thermal varme, er Dermapen er godt alternativ.
Dermapen har eget arrprogram for å kunne jobbe med dype, atrophiske arr, som kirurgiske arr, brannskadet hud, strekkmerker og akne arr. Den unike nåledybden kan gå helt ned til 3.0 mm.

Pigmentering

Med Dermapen kan vi behandle de fleste typer pigmentering, også de som ikke kan behandles med laser pga varme og hypopigmenterings bivirkninger. Dette betyr at Dermapen kan hjelpe å behandle Melasma uten risiko for hyperpigmentering. Dermapen kan brukes av alle hudtyper.

Før behandling med Dermapen

  • Slutt med sterke syreprodukter noen dager før behandling.
  • Vi behandler ikke blødere, diabetespasieter, gravide, nyopererte, solbrendt hud, eksemhud. Pågående akne, eksem eller herpessår.

Dermapen microneedling i kombinasjon med PRP behandling er en meget effektiv behandling for flere typer indikasjoner. Les mer om PRP behandling

Priser

Enkelt område
kr. 1850
Ett område. Feks rundt øyne
Ansikt
kr. 3100
Hele ansiktet
Ansikt + hals
kr. 3990
Ansikt + hals decolette
Dermapen 5 behandlinger i pakke
kr. 11650
Gjelder for ansikt
Dermapen + PRP
kr. 5990
Microneedling med PRP (Vampire) 1 behandling
Rebecca i Tbl Medical

Har du spørsmål vedrørende denne behandlingen?

Jeg heter Rebecca Bergetun. Kontakt meg eller mine kolleger, og vil hjelpe deg ved første anledning.

Send en epost til info@tblmedical.no, eller ring kundesenteret på tlf: 464 26 421.