Restylane fillerbehandlinger

Vi er en autorisert og godkjent Restylane klinikk med avdelinger i Bergen og Knarvik

OBS OBS . Ny fast lav pris for 1 ml Restylane (Lepper og andre områder). Nå kun 3980,-

Restylane behandling i Bergen.

Ved å velge Restylane som din hudbehandling vil den fremheve din naturlige skjønnhet, gjenopprette hudens volum og gi et yngre utseende, resultatet er umiddelbart.

TBL Medical er autoriserte og godkjent Restylane klinikk. Våre behandlere er alltid oppdatert med siste og de beste behandlings teknikker. Vi tilbyr restylane behandling ved vår avdeling i Bergen og i Knarvik.

Skape fyldigere lepper.

Leppene er ansiktets midtpunkt, og får ofte mye oppmerksomhet. Restylane Kysse og Restylane Defyne er spesielt utviklet for å skape fyldigere lepper, gi mer definerte leppekonturer og en mer markert amorbue på en naturlig måte. Les mer

Ønsker du å ikke bruke filler har vi nå et alternativ der vi bruker laser for øke leppevolumet med den populære behandlingen liplase.

Hudfornyelse med skinbooster

Forbedre hudens spenst og struktur. Restylane Vital er en prisbelønnet og anerkjent skjønnhetsbehandling som gir huden glød ved å glatte ut huden skånsomt og naturlig fra innsiden. Ved å fylle på med hyaluronsyre under huden, øker Restylane Vital fuktbalansen og gir huden bedre spenst og struktur. Det er vitenskapelig bevist at Restylane Vital forbedrer hudkvaliteten, og produktet kan brukes til å forynge utseendet på ansikt, hals, utringning og hender. Les mer

Tear trough - Tåregrop behandling

Ved å ligge litt filler i tåregropen som er fordypningen under øye mot kinnet kan vi dempe fordypningen som gir et mer våkent blikk, dempe mørke ringer og blodårer. Dette er ofte medfødt eller kommer når vi blir eldre.

Rynkefjerning med Restylane.

Restylane glatter ut linjer og rynker på en enkel og trygg måte i ansiktet , resultatet er naturlig slik at du fremdeles beholder ditt eget utseende. Det er viktig å huske på linjer og rynker gir ansiktet ditt karakter og personlighet, men det er ikke alle rynker som er like flatterende. Ved å kombinere behandlingen med hudprodukter, penslinger og rynkebehandling med toxin får vi ofte et bedre resultat. Les mer

Volumbehandling med Restylane

Jo eldre vi mer jo mer vil tyngdekraften også vise i ansiktet våres , vi mister volum i fettputene , benstrukturen endrer seg og huden vil synke nedover. Ved å injisere Restylane å strategiske områder så kan vi få et løftet og naturlig resultat. De mest vanlige områdene for å få et vakkert løft er å ligge litt filler i kinn, tåregrop, nasolabial, hake og kinnben. Les mer om Volumtap i hud

Definering av Kjevelinje med Restylane

Dette har de siste årene blitt en veldig populær behandling både for kvinner å menn. Det er viktig å ikke overdrive denne behandlingen som med alle andre behandlinger når vi jobber med volumbehandling med filler. Dette for å unngå uønskede resultater der du ser unaturlig og behandlet ut. Våre behandlere er spesielt opptatt av at alle skal få et vakkert og naturlig resultat. ved å behandle dette området kan du få et løft på huden ved kjeven mot hake.

Behandling med Restylane i hake

For noen år tilbake var den eneste måten å behandle hake et mer drastisk inngrep som ble utført med kirurgi, gjerne der en satt inn et permanent implantat. Vi har sett mange som ikke føler dette har gitt ønsket effekt, eller har opplev endring i ansiktet over år og ønsker ikke å ha implantat lenger. Nå kan du enkelt uten noe nedetid ligge filler for å få en mer harmonisk hake som passer til ditt ansikt. Normalt vil effekten vare i 1 til 2 år.

Hva er Restylane?

Huden vår forandrer seg jo eldre vi blir, når vi snakker om huden så deler vi den som oftes inn i 3 lager, epidermis (overhuden) , dermis (lærhuden) og subcutis (underhuden).
Alle lagene har sine viktige roller, men i dermis finner du hyaluronsyren som har den kjemiske strukturen der den kan holde tusen ganger sin vekt i vann, hyaluronsyre er hudens viktigste fuktbærer.

Når vi er unge har huden vår mye fukt, men jo eldre vi blir minker hyaluronsyren sammen med kollagen og elastinfibre som brytes ned, genetiske faktorer, solskader, røyking og forurensing med mer, går huden vår fra å se ung og myk til tørr og rynkete, aldringstegn som linjer og rynker begynner å dykke opp.

Restylane, som ligner kroppens egen hyaluronsyre, kan dermed tilføre ny, frisk hyaluronsyre slik at aldringstegn som du ikke ønsker å beholde dempes eller glattes ut.
Kliniske studier viser også at behandlingen hjelper kroppen til å øke produksjonen av elastin og kollagen, som igjen kan virke forebyggende på aldringsprosessen.
Behandling er ikke permanent så du kan selv bestemme om du ønsker å opprettholde effekten.

Hvorfor velge Restylane?

Enten du ønsker å forynge huden, glatte ut rynker, gjenopprette volum, definere lepper, arr behandling med mer vil våre dyktige behandlere vil hjelpe deg med å anbefale det riktige produktet til din hudtype fra Restylane.
Behandlingen kan glatte ut linjer og rynker på en enkel og trygg måte i ansiktet.
Resultatet er naturlig slik at du fremdeles beholder ditt eget utseende. Det er viktig å huske på linjer og rynker gir ansiktet ditt karakter og personlighet, men det er ikke alle rynker som er like flatterende.
Ved å kombinere behandlingen med hudprodukter, kjemiske peelinger og rynkebehandling med toxin får vi ofte et bedre resultat.

Hvor lenge varer Restylane?

Resultatet av kun én behandling er synlig umiddelbart, og kan vare i inntil et år. Med oppfølgings behandling i løpet av ni måneder etter din første behandling, kan den synlige effekten vare i inntil 18 måneder.
Etter en leppebehandling spiller alder, hudtype, vevstype inn og det kan det være behov for oppfølgings behandling etter seks måneder.
Ettersom alle opplever smerte forskjellig, leveres filleren både med og uten innebygd bedøvelse, noe som kan føles betryggende. En bedøvelseskrem eller en såkalt nerveblokade (som hos tannlegen), kan også være et bra alternativ for å gjøre behandlingen så behagelig som mulig.

Hvordan vil jeg se ut rett etter behandlingen?

Siden behandlingen er rask og ikke medfører kirurgi, kan du uten større problemer gjenoppta dine vanlige gjøremål rett etter behandlingen, men du må regne med enkelte reaksjoner knyttet til injeksjonen.
Det er vanlig at man blir rød, hoven, øm eller får kløe i det behandlede området. Slike reaksjoner forsvinner normalt av seg selv i løpet av én til to dager.
Etter en leppebehandling kan du være hoven noe lenger.
Andre reaksjoner kan i sjeldne tilfeller vare i inntil to uker.
Du bør alltid diskutere eventuelle behandlinger og sykdommer du har hatt tidligere med behandleren din på forhånd. Behandleren kan også gi deg mer informasjon om eventuelle reaksjoner.
Restylane har vært på markedet i mer en 25 år og er brukt over 40 millioner behandlinger verden over.
Det er en den eneste hyaluroniske filleren som har FDA godkjennelse på 18 måneders effekt ved kun en etterbehandling.

FAQ - Ofte spurte spørsmål

 • 1. Hvor lenge varer resultatet?

  Det varierer fra person til person, område , mengde og mer.

  Lepper vil som oftest trenge 1-2 behandlinger før ønsket effekt, det er da vanlig å måtte det første året gjerne fylle på hver 4-6 mnd og etter dette sjeldnere.

  For volumbehandling kan resultatet vare i 1-2 år.

  For hudbehandling med f.eks skinbooster anbefaler vi etter endt kur å ta en vedlikeholdsbehanlding ca 1 til 2 ganger i året.

 • 2. Jeg har filler fra annen klinikk som jeg ikke vil ha, kan dere korrigere?

  Vi ser helst at du går tilbake til den som har behandlet deg for korrigering.

  Skulle det være spesielle årsaker for at vi skal behandle deg videre kan det være nødvendig å fjerne filleren som har blitt satt med hyalase. Se prislisten for dette.

 • 3. Jeg har tatt filler før, annen merke, kan jeg alikevel få behandling med Restylane?
  Ja, men vi ønsker at det skal gå minst 1 år siden din forrige behandling for ukjente merker. Er det Juvederm så kan du få behandling med Restylane etter 6 måneder. Men det er viktig at du ikke har filler igjen før ny behandling.
 • 4. Kan jeg få klumper
  Det er ikke vanlig å få klumper, men skulle det oppstå så kan din behandler enkelt fjerne disse.
 • 5. Er behandlingen vond

  Filleren er tilsatt bedøvelse slik at behandlingen er mer ubehagelig enn vond. For de som er redd smerter vil vi også bruke en bedøvende salve

  tidligere brukte vi også blockade, som du får hos tannlegen. Men etter at bedøvelse har blitt tilsatt ser vi ikke at dette nødvendig lenger.

 • 6. Hvor lenge er det vanlig å være hoven?

  For alle behandlinger der vi bryter hud, er det fare for blåmerker og hevelser. Dett kan vare i noen dager.

  Når vi injiserer i leppene er det vanlig å være mest hoven i 1-2 dager etter behandling, men noen lenger. Som oftest vil du være helt fin etter 1 uke, får du blåmerker vil disse vare like lenge som andre blåmerker.

 • 7. Har dere aldersgrense på fillerbehandling?
  Ja, vi har 18 års aldersegrense på filler behandler hos oss.
 • 8. Hva er hyaluronsyre
  Hyaluronsyre er et sukkerkompleks som blant annet produseres i hud og brusk hos både mennesker og dyr. I huden fyller det tomrommet mellom et nettverk av små kollagen- og elastintråder. Hyaluronsyre spiller en viktig rolle i hudens vannbindende evne og gjør den strammere og fastere.

Priser

Restylane Skinbooster 1.0 ml
kr. 2650
Restylane Skinbooster 2.0 ml
kr. 4350
Skinbooster kur 1ml x 3 behandlinger
kr. 6750.-
totalt 3 ml fordelt over 3 behandlinger
Skinbooster kur 2ml x 3 behandlinger
kr. 11050
Totalt 6 ml fordelt over 3 behandlinger
Leppeforstørrelse (Restylane lips) 1.0 ml
kr. 3980
Restylane 0.5 ml
kr. 3000
Gjelder kun type Restylane orginal
Restylane 1 ml
kr. 3980
Restylane 1.5 ml
kr. 6100
2.0 ml Restylane
kr. 6980
3.0 ml Restylane
kr. 9850
4 ml Restylane
kr. 12250
Fjerne filler fra annen klinikk
kr. 3750
LipFlip leppebehandling
kr. 1290,-
Off label bruk.
Rebecca i Tbl Medical

Har du spørsmål vedrørende denne behandlingen?

Jeg heter Rebecca Bergetun. Kontakt meg eller mine kolleger, og vil hjelpe deg ved første anledning.

Send en epost til info@tblmedical.no, eller ring kundesenteret på tlf: 464 26 421.