Fjerne tatovering med laser

TBL Medical i samarbeid med Clear Ink har Norges beste laserpark for fjerning av tatoveringer.

Clear Ink er TBL Medical avdeling for fjerning av tatovering.

Tatoveringsfjerning er et viktig satsingsområde for TBL Medical og vi ønsker å være helt i forkant med tanke på ny teknologi (lasere) og behandlingsteknikker. Vi har derfor en egen avdeling dedikert kun til tatoveringsfjerning, kalt Clear Ink. Clear Ink skal alltid ha de beste laserne for tatoveringsfjerning.
Klinikken er i samme lokale som TBL Medical og du blir behandlet av samme personale som hos TBL Medical.

En omfattende artikkel om hvordan fjerne tatovering med laser

Tatoveringer kan være vakkert, kunstnerisk og moteriktig, men vakkert er relativt for den enkelte, kunsten du liker i dag forandrer seg og moter varer ikke evig.

Vi bruker alltid det siste og beste laserteknologien

PicoWay er en såkalt picosekunds laser, som er den beste og siste teknologien på markedet for fjerning av tatovering. PicoWay blir nå ansett som å være den nye gullstandarden for laseren fjerning av tatovering.

Dessverre er det sånn at ingen lasere kan fjerne alle typer tatoveringer i alle fargespekter enda, selv ikke PicoWay. Heldigvis har vi flere «våpen» (Lasere) for å fjerne tatoveringen din.
Der PicoWay med sin pico sekunds teknologi kommer til kort, så kan vår Q-Switched NdYag 1064, KTP 532 laser og den fraksjonerte Erbium Yag 2940 fra Fotona eller Alma Lasers for å hjelpe til.
Som oftest er det slik at man må kombinere flere lasere for å få bort en tatovering 100%.

Med vår nye PicoWay pico laser og våre tre andre lasere for fjerning av tatovering, så kan vi trygt påstå at vi har Norges beste og mest komplette laserpark for fjerning av tatovering.

En tatovering må behandles flere ganger for å fjernes helt.

Hvordan fungerer tatoveringsfjerning med laser?

Du har sikkert selv opplevd at svarte farger absorberer sollys og utvikler seg til varme mer enn lyse farger. Tenk på en svart bil som har stått i sollys på sommeren, kontra en hvit bil. Den svarte bilen blir varmere fordi sollyset lettere blir absorbert i mørke farger.

Prinsippet for tatoveringsfjerning med laser fungerer på samme måte.
Laserlyset er tunet til den enkelte fargen i huden og søker seg til det området i huden som har fargen og dermed ødelegger fargepartiklene.
Laseren gjør at disse fargepartiklene blir knust opp i mindre partikler slik at kroppen kan absorbere disse lettere.
Dette skjer over tid, og følgelig er det derfor det tar tid før man ser effekten av èn behandling. Kroppen trenger rett og slett litt tid til å absorbere de ødelagte partiklene (6-8 uker).

Hvordan foregår behandlingen?

Før vi begynner behandling av en ny kunde, så vil vi alltid ha en gratis konsultasjon der vi i fellesskap ser på tatoveringen.
Sammen prøver vi så godt det lar seg gjøre å estimere antall behandlinger som kreves for å tilfredsstille forventningene til deg som kunde.
Det er viktig at opplysninger du gir oss riktig på dette tidspunktet er riktig. Spørsmålene vil feks være : Alder på tatovering.

Før vi begynner behandlingen så vil vi vaske området med med desinfeksjonsmidler og deretter starte behandlingen med laseren.
Behandleren vil føre laseren over det aktuelle området som skal behandles med en jevn bevegelse. Du vil høre lyden av laseren som blir skutt mot tatoveringsfargen og kjenne en svak smerte som de fleste beskriver med at gummistrikk blir strammet opp og sluppet mot huden din.
Dette er en smerte som de aller fleste takler veldig godt.
Det er selvfølgelig individuelt hvor lenge en behandling vil vare, men en liten tatovering behandles på ett par minutter.

Hvor mange behandlinger vil jeg trenge?

Et estimat på hvor mange behandlinger du vil trenge for å fjerne din unike tatovering, vil bli gitt under konsultasjonen, før vi setter i gang med behandlingen. Det er mange faktorer som spiller inn, men i de aller fleste tilfeller så vil 90 til 95 prosent av fargen være borte etter 4-8 behandlinger .

Det er umulig å gi ett garantert eksakt tall på hvor mange behandlinger akkurat din tatovering trenger for å fjernes, men utifra erfaring så kan vi gi ett estimat.
Selv om behandleren ikke kan garantere for ett eksakt antall behandlinger du trenger, så kan man i de fleste tilfeller garantere for maks antall behandlinger du skal betale for.
På den måten er du som kunde sikret at du ikke betaler mer enn maks antall avtalte behandlinger, selv om du skulle trenge mer.

Cover up

Vurderer du å lage en coverup på din tatovering?

Hvorfor ikke bleke eller fjerne din gamle helt. Da blir det et nytt og bedre lerret for din tatovør til å lage et nytt kunstverk.
De fleste som ønsker en coverup på en gammel tatovering, gjør dette fordi de ikke liker den lenger og vil egentlig ha den bort, og tenker det løses ved å dekke den til med en ny tatovering. Det vi ser mye av, er at den nye tatoveringen ofte blir for mørk, eller for stor, som igjen gjør at mange av våre kunder kommer til oss og angrer på coverup tatoveringen. Dette går som oftest fint og fjerne disse , men det betyr mange flere behandlinger for å få begge tatoveringene bort.

FAQ - Ofte spurte spørsmål

 • 1. Hvorfor fjerne tatovering hos TBL Medical / Clear Ink ?
  Vi har titals års erfaring med å tatoveringsfjerning med laser og har fjernet tusenvis av tatoveringer gjennom disse årene.
  Erfaring må være det absolutt beste argumentet for å velge oss. Enhver lege eller sykepleier kan kjøpe en laser og få et 4 timers kurs fra leverandør, for så å starte klinikk.
  Om du ikke velger oss, så velg iallefall en behandler som har lang erfaring med tatoveringsfjerning.
 • 2. Kan jeg sole meg før og etter en laserbehandling for tatoveringsfjerning?
  Nei (tja). Man må ikke sole seg direkte på tatoveringen 4 uker før og 4 uker etter en behandling. Ønsker man å sole seg, må dekke til området og i tillegg smøre det med Sunblock.
 • 3. Hva er PicoWay ?

  PicoWay® er en ny pico-sekund laser fra Syneron-candela. Denne blir per dags dato sett på som verdens beste laser for å fjerne uønskede tatoveringer. Ved å kombinere flere bølgelengder i samme laser, kan alle tatoveringer av forskjellige farger og typer bli behandlet. PicoWay kan behandle mørk og lys hudtype, alle blekk-farger, profesjonelle så vel som amatørtatoveringer. Picoway er unik til å fjerne uønskede tatoveringer, enten om du ønsker å bleke ned, korrigere eller fjerne tatoveringen helt. Ved å kunne behandle oftere og mer skånsomt vil du føle at det er virkelig verdt å ta denne behandlingen. Men husk, der Picoway kan komme til kort, vil vår ekspertise og bruk av kombinasjonsbehandling med QS laser og erbium kunne fjerne de aller vanskeligste tatoveringer. Klarer ikke vi å fjerne din tatovering, klarer ingen andre.

  Fordelene med PicoWay er mange, men de viktigste for deg er man nå kan fjerne tatoveringer som tidligere var umulig å fjerne, tiden det tar å fjerne tatoveringen er gått ned og det er mindre vondt.

 • 4. Hva er Picosekunds laser?
  Picosekund lasere som Picoway, er lasere som leverer lyset i ekstremt korte pulseringer, som betyr så kort pulsering at blekket blir knust til støv, så små støvkorn at kroppen klarer å kvitte seg med blekket i rekordfart. Det vil si at du kan som oftest komme tilbake for en ny behandling etter bare 2 uker, i motsetning til tidligere der du måtte vente minst 6 uker, fordi blekket kun ble knust til partikler som kroppen trengte lenger tid å kvitte seg med. Men dette vil bli vurdert fra person til person da flere faktorer i fjerning av tatoveringen vil bestemme hvor ofte du kan komme til behandling.
 • 5. Hvordan fjerner egentlig lasere tatoveringen?

  Du har sikkert selv opplevd at svarte farger absorberer sollys og utvikler seg til varme mer enn lyse farger. Tenk på en svart bil som har stått i sollys på sommeren, kontra en hvit bil. Den svarte bilen blir varmere fordi sollyset lettere blir absorbert i mørke farger.

  Prinsippet for tatoveringsfjerning med laser fungerer på samme måte. Laserlyset er tunet til den enkelte fargen i huden og søker seg til det området i huden som har fargen og dermed ødelegger fargepartiklene. Laseren gjør at disse fargepartiklene blir knust opp i mindre partikler slik at kroppen kan absorbere og skille ut partikleren. Dette skjer over tid, og følgelig er det derfor det tar tid før man ser effekten av èn behandling. Kroppen trenger rett og slett litt tid til å absorbere de ødelagte partiklene.

 • 6. Hvor mange behandlinger trenger jeg for å fjerne tatoveringen?
  Vi kan “estimere”, men aldri gi deg et eksakt svar for mange behandlinger du vil trenge fordi det er så mange faktorer som spiller inn. Det vi kan gjøre er å gi deg en maks antall behandlinger du skal betale for. Etter det får du gratis behandlinger til du er fornøyd. La oss si vi estimerer 4 behandlinger, men du trengte 6 for å fjerne den helt, så betaler du fortsatt kun for 4. De 2 siste behandlingene må Daglig leder hos Clear Ink personlig betale.
 • 7. Hva koster det å fjerne en tatovering med laser
  Det er veldig mange faktorer som spiller inn. Størrelse, hudtype, farge, alder for å nevne noen, så det er umulig å estimere pris uten å først se tatoveringen. Kom innom å få en helt gratis konsultasjon og prisoverslag. Vi gir deg en garanti for antall behandlinger som du betaler for. Trenger du flere behandlinger enn det vi estimerer på konsultasjon, får du gratis behandlinger til du er fornøyd.
 • 8. Gjør det vondt å fjerne tatovering med laser
  Tenk deg at du er på Bahamas; du sitter på stranden og ser på solnedgangen mens du kjenner solstrålene fra den myke kveldsolen varmer huden din. Slik er det ikke når man fjerner en tatovering med laser. Dessverre er det litt ubehag med å fjerne en tatovering, men på langt nær så vondt som å ta en tatovering. Med PicoWay er det nesten ingen smerte, kun ubehag.

Priser

Konsultasjon
Gratis
Tatovering < (10 x 10 cm)
Kontakt oss for pris
Tatovering (5 x 5 cm)
Kontakt oss for pris
Tatovering (10 x 10 cm)
Kontakt oss for pris
Rebecca i Tbl Medical

Har du spørsmål vedrørende denne behandlingen?

Jeg heter Rebecca Bergetun. Kontakt meg eller mine kolleger, og vil hjelpe deg ved første anledning.

Send en epost til info@tblmedical.no, eller ring kundesenteret på tlf: 464 26 421.