Fotona SmoothEye

Fotona Smooth Eye protokollen er en behandling som fjerner rynker, strammer opp huden og øker produksjonen av kollagen rundt øynene. Behandlingen kan i stor grad erstatte fillerbehandling og kirurgisk operasjon for nedre og øvre øyelokk.

Fotona Smooth Eye

Er en behandling som er perfekt for deg som ønsker å forynge huden rundt øynene. Dette er et område som har vært vanskelig å behandle tidligere med god effekt, men smooth eye protokollen til fotona vil kunne stramme opp løs hud, minimere linjer, rynker og ringer rundt øyne. Denne behandlingen passer for deg som ikke er klar for øyelokks kirurgi, ønsker ikke filler eller botox, men rett og slett bare ønsker å forebygge aldring.

Fotona Smooth Eye er en behandling med laser som går direkte på å stramme opp huden og øke kollagen rundt øynene. Behandlingen kan i stor grad erstatte fillerbehandling og kirurgisk operasjon for nedre og øvre øyelokk.

Problemområder som vi jobber med:

 • Minsker rynker og furer i hunden rundt øynene
 • Reduserer “poser” under øynene
 • Strammer opp øyelokk
 • Øker kollagenproduksjon
 • Fjerner mørke ringer rundt øynene

Det er anbefalt med 3-4 behandlinger med 4-6 ukers mellom hver behandling for å få det optimale oppstrammende resultat. For og opprettholde resultatet anbefaler vi en til to behandlinger i året.

Hva må man tenke på før og etter en laser behandling?

Vi vil skreddersy behandlingen til ditt behov, det er derfor også varierende på “nedetiden” etter en slik behandling. De fleste er fin etter 3-4 dager, for forebygging vil nedetiden være kortere, mellom 1-2 dager.

Før du kommer er det viktig at du ikke har solt deg de siste 4 ukene før behandling, avslutt sterke retinol, a-vitaminsyre kremer som gjør huden lysømfintlig ca 1 uke før behandling. Alt dette vil din behandler gi beskjed om før din time.

Etter behandling er det lurt å ta det med ro, unngå trening de første 2 dagene etter behandling, hevelse er normalt , bruk gjerne en ekstra pute i sengen første natten for å redusere hevelsen.
Du vil være rød og ru i huden de første dagene, før du så vil flasse lett alt etter som hvor dyp behandling du har fått.

Vi anbefaler etterbehandling med Aquaphore de første dagene, du kan først begynne med dine vanlige hudpleie rutiner og sminke når huden din er tilhelet.

Når ser jeg resultatet?

De fleste vil se resultatet ca 4 uker etter første behandling alt ettersom utgangspunktet var, de fleste må regne med 3-4 behandlinger for optimal effekt. Fra en behandling vil du få forbedring helt opptil 6 måneder etter behandling. Det er da også opp til vurdering om du ønsker en vedlikeholdsbehandling igjen.

Bilde i galleriet
Illustrasjonsfoto
Se infomercial om Smootheye fra Fotona
FAQ
 • Kan alle få behandling ?
  • i teorien ja, så lenge du har en indikasjon.
  • Mørkere hudtyper må vurderes da det er en større risiko bivirkninger.
  • De som danner keloider eller lett hypertrofiske arr vil ikke være egnet til denne behandlingen
Priser
Fotona SmoothEye
kr. 3750
Prisen er for èn behandling
Fotona SmoothEye x 3
kr. 8500
Prisen er for 3 behandlinger
Rebecca i Tbl Medical

Har du spørsmål vedrørende denne tjenesten?

Hei. Jeg heter Rebecca Bergetun. Jeg eller mine kolleger vil hjelpe deg ved første anledning. Send en epost til info@tblmedical.no, eller ring kundesenteret på tlf: 464 26 421.