Fjerne neglesopp med laser

Supermetoden som fjerner neglesopp. Laser er den absolutt beste behandlingen for neglesopp.

Laser er den mest effektive behandlingen mot neglesopp som finnes.

Har du prøvd utallige behandlinger mot neglesopp som ikke virker? Laserbehandling av neglesopp er den absolutt mest effektive behandlingen som finnes. Etter 4-6 behandlinger på noen minutter, er du kvitt neglesoppen.

Hos TBL Medical i Bergen og Knarvik kan du få utført laserbehandling mot neglesopp. Ved hjelp av termisk energi fra laseren som tas opp i soppvevet ødelegges soppen uten bruk av antibiotika.

Det er nødvendig med ca 6 behandlinger med ca 2 ukes mellomrom. Selv om soppen dør raskt etter behandlingen, vil det ta tid for en sunn negl å vokse ut å se helt frisk ut.

For stortåneglen vil denne vokse-prosessen ta ca 12 måneder, og for den minste neglen ca 6 måneder.

Hva er neglesopp?

Soppinfeksjon under neglene (onykomykose, tinea unguium) fører til at neglene blir gulaktige, porøse, fortykkede og deformerte. Det er mest vanlig å få neglesopp på tærne, men i noen tilfeller kan også fingerneglene angripes. Neglesopp i seg selv er ikke alvorlig, men infeksjonen kan over tid ødelegge neglene.

Hvordan foregår behandlingen?

Laserbehandling av neglesopp er raskt og enkelt. Behandlingen tar bare noen få minutter, har ingen bivirkninger og gjør ikke særlig vondt. Laserlys rettes mot neglen, passerer gjennomneglen og ødelegger soppen.

Vi bruker to forskjellige laserteknologier med forskjellige bølgelengder fra Alma Lasers i behandlingen. En Q-switved Nd:Yag med bølgelengde på 1064 nm og Long Pulsed Nd: Yag med bølgelengde på1064 nm.

Laserstrålen går altså gjennom neglen, ned til soppvevet. Soppvevet absorberer energien fra laseren og blir ødelagt.

Hvilke resultater kan jeg forvente?

Etter ca 4-5 behandlinger er man kvitt neglesoppen i de aller fleste tilfeller. Neglen vil være skadet og missfagret i lang tid selv om soppen i neglen er borte. Behandlingen kan kun drepe soppen og ikke reparere skaden som har oppstått på grunn av soppen. Neglen må vokse en full “syklus” før man har en “normal” negl igjen. Dette tar ca 6-9 mnd på små negler, og 10-12 mnd på større negler som neglen på storetå. Mange tror at behandlingen ikke har fungert siden neglen fortsatt ser skadet ut etter endt behandling, men dette er altså ikke tilfelle. Neglen må få vokse seg ut igjen fullstendig før den ser fullstendig frisk ut.

Hvor lang tid tar behandlingen?

Selve behandlingen tar kun 10-20 minutter.

Er behandlingen smertefull?

De fleste opplever svært lite ubehag, noen kan oppleve varmen fra laseren som noe ubehagelig mot slutten av behandlingen, men dette er individuelt. For å redusere ubehag kjøler vi ned området mens vi behandler.

Er det noen bivirkninger etter behandlingen?

Den vanligste bivirkningen er opplevelsen av varme og derfor ubehag i det behandlede området, men dette er forventet å opphøre når behandlingen er over. Videre kan det oppstå rødhet i huden i området vi behandler, dette forventes å gå over innen 24 timer. I verste fall kan det oppstå brannskade, men dette er svært sjelden.

Hva kan jeg gjøre etter behandling for å forhindre re-infeksjon?

For å forhindre ny soppinfeksjon anbefales det at du bruker anti fungurale midler (Loceryl medisinsk neglelakk, Scholl professional, Nailner, Nalox etc.) på infisert område to ganger daglig både i behandlingsperioden, samt 3 mnd etter siste behandling. Det kan også være lurt å bruke antifunguralt pudder i sko i etterkant. Påfør ikke neglelakk før etter 24 timer etter behandling. OBS . Husk å ta på rene sokker etter behandlingen.

FAQ - Ofte spurte spørsmål

  • 1. Kan alle få behandlingen
    Ja,men ikke de som ammer eller er gravide. noen medisiner kan være kontraindisert med denne behandlingen, dette vil din behandler gå igjennom med deg på konsutlasjonen.
  • 2. Hva må jeg gjøre før og etter behandling

    Forsett med din neglesopp behandling som vanlig, også mens du får behandling.

    Ta med rene sokker til etter behandlingen

Priser

Konsultasjon
kr. 0
Gratis konsultasjon
Laserehandling av èn negl
kr. 690
Prisen øker med kr 100,- pr ekstra negl.
Laserehandling av èn fot
kr. 1300
Gjelder en enkel behandling
Behandling av begge føtter
kr. 1500
Gjelder en enkel behandling
Pakke med 5 eller flere behandlinger
30% rabatt på enkeltpris
Rebecca i Tbl Medical

Har du spørsmål vedrørende denne behandlingen?

Jeg heter Rebecca Bergetun. Kontakt meg eller mine kolleger, og vil hjelpe deg ved første anledning.

Send en epost til info@tblmedical.no, eller ring kundesenteret på tlf: 464 26 421.