Fjerne strekkmerker med laser

Fotona Laser Protokollen er 3 effektive lasere man benytter for å fjerne strekkmerker etter fødsel, pubertet eller når man vokser raskt.

3 ulike lasere for fjerning av strekkmerker

Det er vanskelig å fjerne strekkmerker, men med Fotona som inkluderer tre forskjellige laserbehandlinger, kan du være trygg på at du vil få den mest effektive behandlingen på markedet.

Strekkmerker blir i de aller fleste tilfeller mindre synlig av seg selv, men ofte trenger huden litt hjelp til å fjerne disse helt. Med Fotona Dynamis SP pro har vi tre forskjellige “verktøy” for å redusere synlige strekkmerker. Fotona Smooth Mode, Fotona Fraktionert Laser og Fotona Skin Tightning.

Strekkmerker på både menn og kvinner

Både menn og kvinner kan få strekkmerker av forskjellige årsaker. Hos kvinner oppstår strekkmerker ofte under og etter graviditet. Faktisk viser statistikk at så mange som 80% av kvinnene vil få strekkmerker etter endt graviditet. Grunnen til at vi får strekkmerker er ganske enkel og ligger i ordet “Strekkmerker”.

Huden strekkes for raskt til at huden klarer å “følge” etter, og dermed oppstår det permanente skader i dermis. Skadene vises som lange linjer i huden.

Strekkmerker blir i de fleste tilfeller mindre synlig etter en stund, men ofte trenger huden litt hjelp til å fjerne disse helt. Med Fotona Dynamis SP pro har vi tre forskjellige “verktøy” for å redusere strekkmerker. Fotona Smooth Mode, Fotona Fraksjonert Laser og Fotona Skin Tightning.

Fjerne strekkmerker etter fødsel

Strekkmerker oppstår ofte i puberteten eller under graviditet når man vokser raskt, og skyldes at de elastiske fibrene i underhuden overstrekkes. Strekkmerker vil blekes betydelig med tiden og nærme seg hudfarge, men dette tar tid.

Bilde i galleriet

Illustrasjonsfoto

Det finnes absolutt ingen “ikke invasive” behandlinger i dag som kan fjerne strekkmerker fullstendig, men med Fotona laseren kan vi i de aller fleste tilfeller redusere synligheten av stekkmerkene såpass mye at de ikke lenger vil være plagsom.

Det vil være nødvendig med 3 eller flere behandlinger for å få optimalt resultat. Vi anbefaler alltid å bestille en gratis og uforpliktende konsultasjon før man bestiller en behandling.

Priser

Fjerne strekkmerke x 1
kr. Fra 1250
Prisen gjelder èn behandling
Fjerne strekkmerke x 3
kr. Fra 2500
Prisen gjelder tre behandlinger
Rebecca i Tbl Medical

Har du spørsmål vedrørende denne behandlingen?

Jeg heter Rebecca Bergetun. Kontakt meg eller mine kolleger, og vil hjelpe deg ved første anledning.

Send en epost til info@tblmedical.no, eller ring kundesenteret på tlf: 464 26 421.