Visia Hudanalyse

Med VISIA hudanalyse maskinen fra Amerikanse Canfield kan vi ta bilder av huden din i flere lag. Dette gjør at vi kan skreddersy behandlinger til din hud.

Visia hudanalyse

VISIA hudscanner tar bilder av huden din i flere forskjellige lag, noe som gjør at vi kan bestemme hvilken behandling som er best for akkurat deg og din hud. Analysen viser solskader pigmentflekker, sprengte blodkar, rynker, porfyriner, UV skader, porfyriner, ujevnheter, arr osv.

TBL Medical bruker siste generasjon av VISIA maskinen.

Hvordan foregår undersøkelsen?

Selve undersøkelsen med VISIA tar kun noen få minutter og er fullstendig smertefritt. Maskinen tar bilder av huden din i forskjellige vinkler med spesielle blitzer og UV Lys. Disse bildene blir prosessert og analysert av maskinen som tilslutt viser mange bilder av huden i forskjellige “lag”. Sammen med sykepleier vil dere gå gjennom bildene for å evaluere resultatet. Om det er behov, vil sykepleier komme opp med en behandlingsplan for deg og din hud.

Priser
Visia hudanalyse
kr. 450
Gratis ved produkt kjøp, eller ved oppstart av behandling
Rebecca i Tbl Medical

Har du spørsmål vedrørende denne tjenesten?

Hei. Jeg heter Rebecca Bergetun. Jeg eller mine kolleger vil hjelpe deg ved første anledning. Send en epost til info@tblmedical.no, eller ring kundesenteret på tlf: 464 26 421.