Restylane Skinbooster

Restylane Skinbooster er den perfekte behandling for deg som ønsker mer fukt og glød til huden.

Hvem kan behandles med Restylane Skinbooster?

Det korte svaret er at dette kan passe for de fleste som ønsker behandling for fine linjer, tørr og gusten hud.

Restylane Skinbooster er en skjønnhetsbehandling som gir huden glød ved å glatte ut huden skånsomt og naturlig fra innsiden. Ved å fylle på med hyaluronsyre i huden, økes fuktbalansen og huden får bedre spenst og struktur. Det er vitenskapelig bevist at Restylane Vital forbedrer hudkvaliteten, og produktet kan brukes til å forynge utseendet på ansikt, hals, utringning og hender. Det finnes flere publiserte kliniske studier som dokumenterer effekten.

Hva er de vanligste områdene som kan behandles med Restylane Skinbooster

Typiske fine linjer og rynker som oppstår på ansikt, hals og bryst kan behandles med Restylane Skinbooster.
Føler du huden din er tørr gusten og grov eller ru vil en fuktbehandling med Restylane Skinbooster kanskje være behandlingen for deg.
De typiske linjene rundt munn også kalt røykelinjer av mange, kan minimeres med skinbooster.
Ved å behandle ansikt , hender og bryst vil også hudstruktur og spenst forbedres.

Hender, dette er et område som er litt neglisjert når vi snakker om hudfornying. Alderstegn på hender som synlige sener og manglende volum vil kunne gi et aldrende utseende. Ved å behandle med Restylane skinbooster vil du kunne tilbakeføre volum og fukt.

Kombinasjonsbehandlinger med Restylane skinbooster

Restylane skinbooster er en behandling som er fantastisk å kombinere med andre hudbehandliger, enten om det er et medisinsk hudbehandlingsprogram, peelinger eller visse laserbehandlinger.

For eksempel, etter endt laserbehandlingskur for hudoppstramming kan Restylane skinbooster gi et enda bedre resultat med økt fukt og glød til huden.

Akne arrbehandling alene med Restylane skinbooster kan være nok for mange, men for dypere arr behandling med laser, kan kombinasjon med Restylane skinbooster gi enda mer effekt til vanskelige akne arr.

Vi tilbyr hos oss kombinasjonsbehandling med den populære clearlift behandlingen som går dypt i huden for å stimulere collagen og elastin, vi avslutter så hver behandlingstime med mesoterapi.

Hva er egentlig Restylane Skinbooster

Restylane Skinbooster kommer i to forskjellige “tykkelser” som heter Restylane Vital og Restylane Vital light. Disse inneholder hyaluronsyre som vi også finner naturlig i kroppen. Hyaluronsyre kan binde store mengder vann og holde på fuktigheten i for eksempel huden vår.

Fra før vi fyller 30 år taper vi ca. 1% av hyaluronsyre fra huden. Over tid kan dette gjøre at huden blir tørr og ru og den kan miste sin naturlige glød og utvikle fine linjer og rynker.

Restylane skinbooster består av en hyaluronsyre som er stabilisert med en teknikk som gjør at den ikke brytes ned like fort som den vi har naturlig, noe som gir langvarig, gjenfuktende effekt på huden.

Hvordan utføres behandlingen?

Restylane skinbooster injiseres i mikro-doser i huden i området som skal behandles. Det brukes enten nål eller kanyle som ved vanlig fillerbehandlinger. Selve behandlingen kan for noen oppfattes litt ubehagelig, men ikke smertefullt. Selve produktet er tilsatt lidokain /bedøvelse, vi ligger også en bedøvende krem på huden før behandling for å redusere noe av ubehaget.
Vi anbefaler alle å starte med en kur på ca 3 behandlinger for optimal effekt. Deretter vedlikehold for å opprettholde resultatet.

Hva kan du forvente etter behandling

Som med alle injeksjoner kan det forekomme små blåmerker som vil forsvinne etter få dager. Om det oppstår blåmerker kan disse dekkes med sminke allerede dagen etter behandling. Vi anbefaler ikke sminke eller bruk av kremer med aktive ingredienser samme dag. Noen opplever også en lett men uproblematisk hevelse som vil forsvinne etter kort tid.

Hvor lenge bør jeg vente mellom hver behandling?

Det er anbefalt tre behandlinger i en kur med ca. 2-4 ukers mellomrom + vedlikehold ved behov, typisk 1-2 behandlinger i året.

Kilde :https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26015882/ https://clinicaltrials.gov/ct2/show/results/NCT02403986

Priser

Restylane Skinbooster Vital 1ml
kr. 2650
Pris gjelder 1ml
Restylane Skinbooster Vital 2 ml
kr. 4350
Restylane Skinbooster Vital 2 ml i samme behandling
Restylane Skinbooster Vital pakke 1ml x 3
kr. 6750
Pakke på 3 behandlinger, 1 ml pr behandling
Restylane Skinbooster Vital Pakke 2 ml x 3
kr. 11050
Pakke på 3 behandlinger, 2 ml pr behandling
Rebecca i Tbl Medical

Har du spørsmål vedrørende denne behandlingen?

Jeg heter Rebecca Bergetun. Kontakt meg eller mine kolleger, og vil hjelpe deg ved første anledning.

Send en epost til info@tblmedical.no, eller ring kundesenteret på tlf: 464 26 421.