Vi på TBL Medical er stolte over å kontinuerlig tilby våre kunder det ypperste innen kosmetisk hudpleie. Det er med stor glede vi kunngjør at vi nå har inkludert Neostrata i vårt produktsortiment, et merke kjent for sin innovative tilnærming til hudfornyelse.

TBL Selger Neostrata produkter i Marken 32 og på nett

Hvorfor Neostrata?

Neostrata er verdensledende innen kosmetisk dermatologi og kjent for sine banebrytende formuleringer som fremmer hudens helse. Deres produkter er vitenskapelig utviklet for å forbedre hudens tekstur og tone, og bekjempe tegn på aldring ved hjelp av avanserte ingredienser som AHA (alfahydroksysyre) og PHA (polyhydroksysyre).

Kombinasjonen av Neostrata og ZO Skin Health:

Våre kunder har allerede opplevd fordelene med ZO Skin Health, et annet ledende merke innen medisinsk hudpleie som vi tilbyr. Ved å introdusere Neostrata til vår eksisterende portefølje, styrker vi vår forpliktelse til å tilby et bredt spekter av produkter som møter de unike behovene til hver hudtype. Med både ZO Skin Health og Neostrata tilgjengelig, kan våre kunder nyte godt av enda flere valgmuligheter og tilpassede hudpleieløsninger.

Feire med oss – introduksjonstilbud:

For å feire lanseringen av Neostrata hos oss, tilbyr vi et eksklusivt introduksjonstilbud! Denne helgen får du (utgått) på alle Neostrata-produkter. Husk det er ALLTID gratis frakt fra vår nettbutikk. Dette er en perfekt anledning til å prøve ut noen av de mest avanserte hudpleieproduktene på markedet.
Bruk koden kampanjekoden ‘NEOSTRATA’ i kasse for å oppnå rabatten. Tilbudet gjelder ut Søndag 14 April 2024

Tilgjengelighet og konsultasjon:

De nye produktene fra Neostrata er nå tilgjengelige i klinikk og på nettbutikk. Du er herved intvitert til å komme innom for en gratis personlig konsultasjon med VISIA hudscanning

Se alle Neostrataproduktene i netbutikken vår her: https://shop.tblmedical.no/collections/alle-neostratra