TBL kjøper inn nye lasere

Teknologiutviklingen på medisinske lasere går utrolig raskt og det kommer hele tiden lasere som er mer effektive, mindre smertefull og raskere enn den forrige generasjonen.
Vi i TBL Medical har hatt som mantra at vi alltid skal ha det nyeste og beste laserene som er oppdrive. Faktisk har vi investert i nye lasere hvert eneste år siden oppstarten for snart 10 år siden.

Fotona Dynamis SP Pro

Kjøpsdato: Mars 2019

Dynamis SP Pro fra Fotona blir ansett som gullstandarden innen lasere for oppstramming, fjerning sprengte blodkar, fjerning av pigmentflekker og fjerning av strekkmerker og fjerning av fett (Fett smelting)

Les mer om behandlinger med Fotona Dynamis her: Fotona Dynmais SP Pro Behandling

Alma Soprano Titanium

Kjøpsdato: September 2019

Soprano Titanium som ble lansert på årets IMCAS messe i Paris. er en “Game changer” innen lasere for permanent hårfjerning.

Forrige generasjon fra Alma ( Soprano Platiunum) var allerede milevis framfor de andre konkurrentene. Med lanseringen av Titanium med 3 forskjellige bølgelengder så kan man trygt si at det ikke finnes en bedre laser for permanent hårfjerning på markedet.

Soprano Titanium er den enste laseren som “skyter” med 3 forskjellige laser teknologier (Alex 755 nm, Diode 810nm og Yag:1064) samtidig

PS. Vi har 5 lasere fra Alma lasers.

Alma Harmony XL Pro

Kjøpsdato: Oktober 2019

Harmony XL PRO laserbase med et unikt laser system som bygges ut med forskjellige behandlingsmoduler, for å gi en fullverdig estetisk behandling ved bruk av avansert teknologi.

Dette kan vi behandle med Harmony XL Pro
Fine linjer og uregelmessig hudoverflate, Rynker, Solskader, Rosacea og rød hud, Pigmentflekker, Akne og kviser
,Aknearr, Vorter og hudutvekster, Hårfjerning, Tatoveringsfjerning oppstramming av løs hud i ansikt, på hals og bryst, Clearlift

Teknologi : Nd:YAG, IPL/DYEVL, Q-switch ER:Glass Clearskin

Visia7 – Hudscanner

Kjøpsdato: September 2019

VISIA er et kraftig digitalt fotosystem og analysesystem som ”går under huden” på deg. VISIA tar sylskarpe bilder som analyseres og viser verdier som blant annet rynker/linjer, flekker, bakterier/porfyriner, hudtekstur, akne og porer. Videre tas det et UV bilde hvor du ser solskader og underliggende pigmenter. VISIA’s RBX teknologi gir også et bilde som viser blodkar som ikke er synlig for det blotte øye ennå.

Bilder og analyse gjør det enklere for behandler å visualisere klientens problemområder, og kunden ser også at det ofte behøves å gjøre tiltak.

DermaPen4 – Microneedling

Kjøpsdato: Januar 2019

Som første klinikk i Norge oppgraderte vi fra Dermpen3 til Dermapen4 allerede i Januar 2019. Den siste versjonen av microneedling maskinen lager 48% flere “hull” og 105% flere “kanaler” enn forgjengeren.

Les mer om microneedling med Dermapen4 her: Microneedling