kode: HØST

Høstkampanje 2022

I årets høstkampanje har TBL 4 forskjellige behandlinger som du kan velge mellom. PRP/Plasma, Mesoterapi, ClearLift og FOTONA laser.

Gyldig tom: 01.Okt 2022

Høstkampanje

Kampanjevilkår - Første behandling må utføres innen 1 Oktober 2022. Rabatten gjelder også ved kjøp av pakker, men kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.
Ved eventuelt kjøp av pakke, så må pakken i sin helhet betales i september. Vi tilbyr betalingsutsettelse gjennom SVEA Finans dersom dette er ønskelig.

Bruk koden “HØST” ved bestilling av time gjennom vårt online bookingsystem

Pakke 1 - 30% rabatt på alle PRP behandlinger

30% på alle PRP behandlinger

Hele 30 % rabatt på alle PRP behandlingene vi utfører ved klinikkene i Bergen og Knarvik. Typiske behandlingsområder med RRP

 • Redusere linjer og rynker
 • Stoppe/reversere hårtap
 • Stimulere kollagen og elastin
 • Fornye hud rundt øyepartiet, minimere mørke ringer
 • Fornye Ansikt, hender, hals, bryst og hodebunn
 • Redusere porer
 • Stimulere hårvekst
 • Fjerne/redusere arr
 • Fjerne/redusere strekkmerker
 • Slapp hud
 • Rosacea

Du vil også få 30 % rabatt dersom du velger å kjøpe en behandlingspakke.

PRP + Microneedling «vampire facelift»

PRP er en forkortelse av Platelet Rich Plasma, også kalt vampire facelift eller collagen induction therapy (kollagen induksjon-behandling ). Dette er en stamcellebehandling med egne vekstfaktorer som vi henter ut fra kundens eget blod. Dette gjør behandlingen helt naturlig og dine egne vekstfaktorer stimulerer hudens cellefornyelse, produksjon av kollagen og elastin. Dette fører til at huden får tilbake sin glød og fasthet. Vi kan jobbe med problemområder som å redusere linjer/rynker, jevne ut hudfarge, redusere porer og arr, solskader og generell regenerering av huden.

PRP kan både injiseres i huden med nål, men også tilføres huden ved hjelp av microneedling. Ved microneedling lages det mange tusen mikroskopiske hull i huden, inngangsporter hvor vi masserer PRP-plasma inn og ned i huden.

Maksimal effekt av behandlingen er etter 3 mnd, men vi anbefaler 3 behandlinger i starten for best mulig resultat med intervall på 4-8 uker mellom hver behandling.

Enkel PRP + microneedling behandling Nå kun 3990,-


Pakke 2 - Mesoterapi 20% rabatt

20% rabatt på alle Mesoterapibehandlinger

Tilbudet gjelder for enkelt behandling, men rabatten kan også brukes dersom du velger å kjøpe et pakkekjøp. Mesoterapi gir umiddelbar glød til matt og livløs hud og samtidig glatter ut linjer og rynker. Behandlingen styrker og fornyer huden samtidig som den også stimulerer til økt produksjon av naturlig kollagen og elastin. Les mer om Mesoterapi

Pakke 3 - 20% rabatt på Clearlift – The lunchtime facelift

ClearLift - The Lunchtime facelift

ClearLift er rett å slett ansikts-løft med laser. En laserbehandling som er fullstendig smertefri og helt uten nedetid. Man kan utføre behandlingen i lunsjen og gå tilbake på jobb uten synlige sår eller merker.

Behandlingen blir derfor populært kalt «The lunchtime facelift».

Du vil også få 20% på allerede rabatterte behandlingspakker dersom du ønsker dette.

Pakke 4 - 20% rabatt på alle behandlinger med Fotona Laser

20% prosent på alle FOTONA laser behandlinger

Fotona Dynamis SP Pro er en av de siste og mest effektive laseren på markedet for estetisk laserbehandling. Med Fotona Dynamis SP pro utfører vi blant annet de superpopulære ansiktsbehandlingene Fotona 4D, Fotona SmoothEye og nyheten som vi startet med i år Tightsculpting.

Andre behandlinger som utføres med Fotona er:

Kampanjen gjelder også ved kjøp av pakke på flere behandlinger.

Er du interessert i dette tilbudet?

Bruk kode "HØST" når du legger inn bestillingen.

Bestill time