PicoWay - Tatoveringsfjerning

Vi har som mantra at vi skal ha det beste utstyret som finnes på markedet. Vel, det er på tide å oppgradere laserene for tatoveringsfjerning.

TBL Medical starter nå en ny avdeling i Bergen som kun skal drive med fjerning av tatovering.
Satsingen vil bli kalt Clear Ink By TBL.

I den forbindelse investerer vi nå i enda mer utstyr for fjerning av tatovering for å befeste vår plassering som den klinikken med best medisinske lasere for fjerning av tatovering.
Denne gangen investerer vi for den helt nye picosekunds laseren PicoWay fra Synron Candela, som er kjent som den mest effektive laseren som finnes på markedet. PicoWay

Ikke bare én laser for tatoveringsfjerning

Med tilsammen 14 års erfaring med fjerning av tatoveringer, våre eksisterende lasere og nå den nye PicoWay laseren, så tør vi påstå at vi være den klinikken i Skandinavia som har absolutt best forutsetning til å kunne fjerne din tatovering.

Der andre klinikker har ett «våpen» (laser) , så har vi et helt arsenal av lasere for fjerning av tatoveringer.

Hva betyr dette for deg som pasient?

Den nye pico laseren er effektive på de fleste tatoveringer, men der der PicoWay kommer til kort, så har vi Nano laser Q-switched 1064 og KTP laser på 532 fra Alma lasers, i arsenalet vårt.
I tillegg så kan vi bruke vår Erbium Yag fra Alma som er en fraksjonert laser 2940 til å «løse» opp tatoveringen før vi begynner med PicoWay.

Fraksjonert laserbehandling på området med tatovering rett før man starter med tatoveringsfjerning har vist seg å gjøre fjerningen mye mer effektiv.

Les mer om dette her : Fractional Er:YAG Skin Conditioning for Enhanced Efficacy of Nd:YAG Q Switched Laser Tattoo Removal

Ikke bare ta vårt ord for det. Gjør din «research» før du velger en klinikk.

Kampanje

Vi ferier den nye avdelingen i Bergen, den nye laseren og oss selv med å gi 500,- i avslag til ALLE som bestiller time til fjerning av tatovering i Desember og Januar. Merk timebestillingen med «PicoWay»

Les mer om behandlingen tatoveringsfjerning og fjerning av tatovering med laser.