Botox for menn

De fleste menn som kommer til oss har en sunn skeptisk til denne behandlingen, riktignok en skepsis som egentlig beror mest på misforståelser angående rynkebehandling med Botox. Mange tror at Botox kun er forbeholdt overklasse-kvinner med et ønske om et uttrykksløst, rynkefritt og glatt ansikt eller det som ofte kalt «Hollywood looken».

TBL Medical mener at voksne menn skal ha litt linjer og furer i ansiktet, da det er det som gjør en mann maskulin. Det Botox behandlingen kan hjelpe deg med, er å begrense aldringstegnene i ansiktet uten å fjerne de naturlige maskuline trekkene som vi mener en mann skal ha. Vårt mål er å trekke fra år fra din oppfattede alder uten at noen skal kunne se at du har fått utført behandlingen. De siste 10 årene har vi behandlet tusenvis av menn med denne behandlingen og kan trygt si vi har blitt spesialister på å få menn til å se yngre ut uten å få de til å se behandlet ut.

Bilde i galleriet

Trykk på bildet for større versjon. Før og etter Botox behandling. Bildet er lånt av Allergan

Aldringstegn for menn

Et typisk aldringstegn som legger mange år i den oppfattende alderen for en mann er rynkene mellom øyenbrynene i panne. Etter hvert som vi blir eldre så trekker musklene mellom øyenbrynene seg sammen, og skaper permanente rynker som ofte kalles «sinnarynken». Selv om denne rynken ikke er framtredende på alle menn, så skaper denne sammentrekningen ofte ett trøtt og slitent ansiktsuttrykk.
Ved å injisere Botox I denne muskelen, så kan vi få denne til å slappe av og dermed skape ett mer avslappet, yngre og våkent ansiktsuttrykk, uten å hemme mimikken til personen.

Finn fram et bilde av deg selv for 10-15 år siden og prøv å se hva som er endret i forhold til i dag. De fleste vil se at ansiktet har litt flere rynker enn tidligere, no som selvfølgelig er helt normalt. Det er derimot sammentrekningen av øyenbryn og området rundt øyne som gjør at du oppfattes eldre. Ved å få musklene rundt øyne og panne til å slappe av, vil du oppfattes mer våken og yngre.

Et annet typisk aldringstegn for menn er smilerynkene, eller «kråketær» som de også kalles. Dette er permanente dype rynker rundt øynene som typisk oppstår på menn rett over 30 årene. På samme måte som med «sinnarynken», så kan vi enkelt fjerne disse rynkene ved å få muskelen som får huden til å trekke seg sammen til å slappe av.
Dette gjøres helt uten at du merker forskjell måten du kan uttrykke deg og er selvfølgelig umulig for andre å se at du har fått behandling.

Bilde i galleriet

Trykk på bildet for større versjon. Bildet er lånt av produsent

Hvordan foregår behandlingen?

Det er viktig å forstå at behandlingsteknikkene som brukes til å behandle en mann er forskjellig til det som brukes for kvinner.
TBL Medical har spesialisert seg nettopp på å skille behandlinger for menn og kvinner og bruker teknikker tilpasset menn.

Selve behandlingen tar kun 10 minutter, vi vil alltid også foreta en konsultasjon der vi vil forklare hva du kan forvente av selve behandlingen. Det er viktig å forstå anatomien av ansikt muskulaturen, vi streber alltid for at en mann skal fremdeles bevare det maskuline ansiktsuttrykket selv etter en Botox behandling.
Botox injeksjoner er den letteste måten å foryngre utseende uten å måtte ty til invasive behandlinger som kirurgi.

Hvem er en god kandidat for denne behandlingen?

Menn som starter å se rynker eller linjer rundt øyne, panne eller mellom bryn vil kunne få en god effekt av behandlingen. Ønsker du å ha et mer våkent utrykk vil dette være den raskeste, minst invasive kosmetiske prosedyre for å oppnå gode resultater. Som oftes er det menn fra 30-40 år og oppver som ønsker å minimere de første tegn til aldring.

Selv om selve behandlingen vil gi fantastiske resultater er dette ikke en permanent behandling. Vanligvis vil resultatet vare I ca 3-4 mnd, etter dette vil nye behandlinger være nødvendig for å opprettholde resultatet.

Hvem velger denne behandlingen

Menn i alderen 30 til 60 år som føler seg yngre enn hva den oppfattende alderen tilsier. Alt fra næringslivsledere, forretningsfolk og snekkere i utfører denne behandlingen for å få et mer avslappet og yngre ansiktsuttrykk. Ofte ikke bare på grunn av dype permanente rynker, men om et ønske å framstå mer våken. Behandlingen passer for alle som ønsker å føle seg litt bedre, uten at de nærmeste kan se at du faktisk har gjort noe.

Botox for svette behandling også kalt Hyperhidrose er også noe menn gjør oftere enn kvinner. Mange menn opplever skjemmende «svetteringer» når de bruker skjorte I jobben, ved å ta en botox behandling under armhulene, så vil dette forsvinne fullstendig

Les mer om Botox
Les mer om Restylane