Botox for menn

De fleste mannlige kundene som kommer til oss har alle en sunn skeptisk til behandlingsmetoden, men en skepsis som egentlig mest beror på misforståelser angående Botox. Mange tror at Botox kun er forbeholdt overklasse kvinner med ett ønske om ett uttrykksløst, rynkefritt og glatt ansikt, eller ofte kalt «Hollywood looken».

Menn over 30 år skal ha litt linjer og furer I ansiktet, det er det som gjør en mann maskulin. Det Botox kan hjelpe deg med, er å begrense aldringstegnene i ansiktet uten å fjerne de naturlige maskuline trekkene som en mann skal ha.

Aldringstegn for menn

Ett typisk aldringstegn for en mann, er den såkalte «sinnarynken», altså rynkene mellom øyenbrynene. Etter hvert som vi blir eldre så trekker musklene mellom øyenbrynene seg sammen, og skaper det vi kaller «sinnarynken». Selv om selve rynken ikke er så framtredende på alle menn, så skaper denne sammentrekningen ofte ett trøtt og slitent ansiktsuttrykk.

Ved å injisere Botox I denne muskelen, så kan vi få denne til å slappe av og dermed skape ett mer avslappet, yngre og våkent ansiktsuttrykk, uten å hemme mimikken til personen.

Ett annet typisk aldringstegn for menn er smilerynkene, eller «kråketær» som de også kalles. Dette er permanente dype rynker rundt øynene som typisk oppstår på menn rett over 30 årene. På samme måte som med «sinnarynken», så kan vi enkelt fjerne disse rynkene ved å få muskelen som får huden til å trekke seg sammen til å slappe av.
Dette gjøres helt uten at du merker forskjell måten du kan utrykke deg og er selvfølgelig umulig for andre å se at du har fått behandling.

Hvordan foregår behandlingen?

Det er viktig å forstå at behandlingsteknikkene som brukes til å behandle en mann er forskjellig til det som brukes for kvinner.
Total Body Laser har spesialisert oss nettopp på å skille behandlinger for menn og kvinner og bruker teknikker tilpasset deg.

Selve behandlingen tar kun 10 minutter, vi vil alltid også foreta en konsultasjon der vi vil forklare hva du kan forvente av selve behandlingen. Det er viktig å forstå anatomien av ansikt muskulaturen, vi streber alltid for at en mann skal fremdeles bevare det maskuline ansiktsuttrykket selv etter en Botox behandling.
Botox injeksjoner er den letteste måten å foryngre utseende uten å måtte ty til invasive behandlinger som kirurgi.

Hvem er en god kandidat for denne behandlingen?

er en god kandidat for denne behandlingen?Menn som starter å se rynker eller linjer rundt øyne, panne eller mellom bryn vil kunne få en god effekt av behandlingen. Ønsker du å ha ett mer våkent utrykk vil dette være den raskeste, minst invasive kosmetiske prosedyre for å oppnå gode resultater. Som oftes er det menn fra 30-40 år og oppver som ønsker å minimere de første tegn til aldring.

Selv om selve behandlingen vil gi fantastiske resultater er dette ikke en permanent behandling. Vanligvis vil resultatet vare I ca 3-4 mnd, etter dette vil nye behandlinger være nødvendig for å opprettholde resultatet.

Hvem velger denne behandlingen

Alt fra næringslivsledere, forretningsfolk, eller snekkere ønsker denne type behandling for å få ett mer avslappet ansiktsuttrykk, ofte ikke på grunn av rynker, men om ett ønske å framstå mer våken. Behandlingen passer for alle som ønsker å føle seg litt bedre, uten at de nærmeste kan se at du faktisk har gjort noe.

Botox for svette behandling også kalt Hyperhidrose er også noe menn gjør oftere enn kvinner. Mange menn opplever skjemmende «svetteringer» når de bruker skjorte I jobben, ved å ta en botox behandling under armhulene, så vil dette forsvinne fullstendig

Les mer om Botox
Les mer om Restylane