TBL Medical kan fjerne kisebær angiomer med laser

Disse røde prikkene blir oftest kalt «kirsebær-angiomer», «Campbell de Morgan spots» eller «Senile angioma».

De er røde og runde i utseende på grunn av flere samling av små kappilerer som har formet en «dome».

Som oftest vokser de frem på overkroppen som bryst, armer og skuldrer og har et utseende som er rundt eller oval. De varierer i størrelse, alt fra små prikker til større utvekster.
De minste er som oftest helt i plan med huden, mens noen kan vokse til å bli store og kan irritere noe på grunn av størrelsen.

Normalt vil det være personer over 30 år som har fått kirsebær angiomer, men de finnes også hos yngre. Vi vet ikke årsaken til at noen får disse, men har du først fått en eller to, vil du nok oppleve at det kommer flere.

Er de farlige?

Nei, de er ikke farlige, men kan selvfølgelig være sjenerende og irriterende.
De vil ikke forsvinne av seg selv, men heldigvis kan de fjernes veldig enkelt med laserbehandlinger, kun noen få «skudd» med laseren så er de borte.

Det gjør ikke vondt, kjennes kun som et lite stikk, det er ingen nedetid etter en slik behandling, kun litt mørkning i området, en liten hevelse som varer i noen dager, før angiomene er borte.

Vi bruker en langpulset Nd-Yag laser som fjerner disse som oftest etter kun èn behandling. Selve behandlingen tar bare et par sekunder og er uten smerte.

Hva koster det for å fjerne angimone?

Hos TBL Medical koster det kun 790,- kr å få fjernet ett kirsebær angiom. Er det en samling av flere angiomer så vil prisen bli satt individuelt.