Skinbooster

Våren nærmer seg og nå er tiden inne for å jobbe med huden, slik at den viser seg fra sin absolutt beste side i sommerhalvåret.

Produktene fra Restylane Refresh-serien vil bidra til en gradvis forbedring av hudens tilstand og elastisitet samt redusere fine linjer og “skjønnhetsfeil” uten å “fylle ut huden” slik tradisjonelle fillere vil gjøre. Du får en hud som ser friskere og sunnere ut, men som fortsatt ser naturlig ut.

Restylane Skincare.
Restylane Vital inneholder hyaluronsyre som allerede finnes naturlig i huden din. Hyaluronsyre har en unik evne til å binde fuktighet og øker hudens elastitet og gir fastere hud. Huden vil også oppleves glattere da den reduserer fine linjer og ujevnheter. Restylane skinbooster injiseres i mikrodoser under huden, der de binder vann og gir en langvarig, dyp fukting av huden og forbedrer hudens kvalitet på lang sikt, helt opp til 12 mnd. Vi anbefaler 3 behandlinger med ca 1 mnd mellomrom for å få et optimalt resultat.

**Få tilbake din ungdommelig hud
**Restylane Vital er en skjønnhetsbehandling som gir huden glød ved å glatte ut huden skånsomt og naturlig fra innsiden. Ved å fylle på med hyaluronsyre i huden, øker Restylane Vital fuktbalansen og gir huden bedre spenst og struktur. Det er vitenskapelig bevist at Restylane Vital forbedrer hudkvaliteten, og produktet kan brukes til å forynge utseendet på ansikt, hals, utringning og hender.

Pris pr behandling 1 ml : 2100,- 2 ml: 3500,

Før etter