Permanent hårfjerning for menn

Laser hårfjerning for menn (og kvinner) i alle alder har blitt en av de mest populære ikke kirurgiske kosmetiske prosedyrer.

Mer informasjon om hårfjerning med laser for menn. Samt prisliste.

Hvorfor velge hårfjerning med Laser for menn

I begynnelsen ble laser mot hårfjerning brukt av menn som vanligvis følte hårvekst på kroppen hemmet deres prestasjoner som f.eks. toppidrettutøvere, syklister, svømmere og kroppsbyggere.

Men dette stemmer ikke i dag, menn fra alle ulike steder i livet ønsker i dag å fjerne uønsket hårvekst på kroppen.
Det er mange ulike grunner til at menn ønsker å fjerne hår med laser. Mange menn sjeneres over hår på rygg, mage, skuldre og ønsker å føle seg mer vel.
Metoder som voksing blir for tidkrevende og de ønsker noe som er mer permanent.
Det handler ikke alltid om forfengelighet, men av og til ønsker menn bare å ha et mer velstelt utseende- minus de problemene som følger tradisjonell hårfjerning, som barbering og voksing.

Når vi tenker hvor mye menger av hår og tid på barbering en mann gjør i løpet av et år, vil det være en fordel å inkludere behandlingsområdet til nakken og halsen. Bare tenkt hvor mye frustrasjon og tid vil være spart ved å fjerne håret permanent.

Hvordan foregår hårfjerning med laser

Nå som hårfjerning med laser ikke bare retter seg mot kvinner er det flere og flere menn som finner ut at laserbehandling kan hjelpe blant annet til å øke selvtillitten deres.

De vanligste områdene menn behandler er :

  • Hake
  • Nakke
  • Rygg
  • Mage
  • Underarmer
  • Hår mellom øyebryn
  • Skuldre
  • Skjeggvekst (kun for de som sliter med inngrodde hår)

Ved å bruke Lightsheer diodelaser for hårfjerning velger du enn mer permanent behandling enn med bruk av IPL og voksing. Vi har flere års erfaring med å behandle menn som ønsker å fjerne uønsket hår på kroppen.

Hvorfor velge laser i motsetning til andre behandlinger?

Hårfjerning med laser er en bedre løsning i motsetning til barbering, voksing, elektrolyse mm. Barbering gir ofte sår, kutt og inngrodde hår, voksing er smertefullt og må gjentas ofte.

Elektrolyse er en langvarig behandling som må gjentas gjerne hver uke over flere år og egner seg bedre til lyse hår på små områder.

Siden de fleste tror hårfjerning med laser er forbeholdt kvinner, er det mange menn som lurer på hvordan dette kan hjelpe dem. Som oftest er ofte menn gode kandidater til laserbehandling.

Grunnen til dette er siden laser lyset virket best på mørke hår. Håret absorberer varme fra laseren som resulterer i mer ødeleggelse i hårsekken enn for de som har lyse hår.
Som oftes har menn mørkere kroppshår enn kvinner, også blonde menn har ofte mørkere kroppshår enn hva en blond kvinne vil ha av mørke kroppshår.

Du må regne med 4- 6 behandlinger med ca 6 ukers mellomrom for områder på kropp.
I ansikt kan det gå 4 uker mellom hver behandling.
Selve laser behandlingen kjennes som et gummistrikk mot huden, noe de fleste tåler uten behov for smertestillende krem.
Men litt smerte er ingenting i forhold til nær permanente resultater.