Relax & Fill kurs

Fagområdet er under konstant utvikling og forbedring, og derfor er det viktig at våre behandlere alltid er kurset.

Når vi fikk tilbud fra Q-Med om å bli kurset av en av de beste innenfor fagfeltet «Facial Eshetics», kunne vi ikke takke nei. Dr Peter Touquer Jessen fra Danmark er internasjonal instruktør innenfor «Facial Esthetics» med Restylane og Azzalure (Botulinium Toxin eller Botox) behandling.

Hvem er Dr Peter Jessen

Dr Peter Touquer Jessen er blant annet den første Danske lege som er blitt utvalgt til å undervise ved Academy of Facial Estetics i Paris med kombinasjonsbehandlinger med Azzalure og Restylane. Ved siden av å undervise jobber han også ved Capo de Capo i Helsingborg med injeksjonbehandlinger og cryokirurgi, er lege ved Rikshospitalet, Medical Director i Kraft Medical Malmø, og har utviklet en lokalbedøvende krem.

Dr Peter Toquer Jessen lange meritter og kunnskap innenfor faget gjør at vi føler oss privligert å ha fått delt kunnskap, tips og erfaringer med han, og vi kommer tilbake med mye gode fordeler for å kunne tilby den beste behandlingen for deg.

Dagens konsumer ønsker et naturlig og vakkert resultat.

Mye har forandret seg de siste 10 årene innenfor behandlinger med Botulinium toxin og Restylane. En behandler som forstår ansikts anatomi, og det estiske aspektet av kunsten til å behandle riktig, vil alltid gi ett vakkert og naturlig resultat.

Før var det utbredt blant behandlere å gi en standarisert behandling uansett om du var kvinne eller mann. Dette førte ofte til for høye doseringer som igjen førte til et ‘frossent’ utrykk. Et utrykk som lyste lang vei at her har noen klusset med naturen. Vi behandler i dag sammen med ønsket til klienten for å oppnå et naturlig resultat.

Vi vil aldri behandle til det er ingen mimikk, men ønsker å oppnå mykere furer og mindre grove trekk som igjen gir ett mer oppfriskende utseende.

Behandlingen passer for alle, både menn og kvinner.

Nye produkter i Restylane lip familien

Vi ble også presentert 2 helt nye produkter til Restylane Familien.

Restylane Lip Refresh

Restylane Lip Refresh er for deg som ønsker fornying og økt fuktighet og glans til leppene, har du tidligere prøvd Restylane i lepper så vil du merke forandring med at Restylane Lip Refresh gjennopretter hydro balansen og forynger leppen med å gi ett oppfrisket utseende med glød, struktur uten behovet for endinger i volumet i leppene. Dette passer godt for deg som ønsker en slutt på tørre og sprukne lepper.

Restylane Lip Volume

Restylane Lip Volume – som navnet tilsier, er dette det rette produktet for å øke volum til leppen, gi volumet tilbake som har forsvunnet over årenes tid. For deg som tidligere har prøvd Restylane i leppen, vil du merke at Restylane LIP VOLUME, er fastere enn Restylane, men mykere enn Restylane Perlane. Dette gjør at resultatet blir ett naturlig volum forandring i det leppe røde og leppe linjen (vermillion).