De 10 hudbud

 1. Bruk en god solkrem og bruk den ofte og mye. Effekten av alle solkremmer er kortvarig. Allerede etter 2 timer nøytraliseres solkremens solfiltre. ZO sine solprodukter er markedets mest effektive.
 2. Vær ekstra påpasselig når solen står på sitt høysete midt på dagen, bruk gjerne sol hatt i tillegg. ZO skin health sine sine solkremer har både fysisk og kjemiske filtre og beskytter både mot UVA og UVB stråler.
 3. Solkremmene fra ZO inneholder fraksjonert melanin, dette beskytter huden mot den aldrende effekten HEV-lys har mot huden din. HEV lys blir vi utsatt for hele året, f.eks igjennom fluoriserende lys, ledlys, smarttelefoner, pc, nettbrett etc.
 4. Alle solkremer fra ZO inneholder ZOC12 , dette er en antioksidant kompleks som bekjemper frie radikaler.
 5. Bruk riktige produkter i tillegg til solkrem For å forebygge og bekjempe DNA skader gjennom dagen, anbefaler ZO å bruke Daily Power Defense og C-Bright som er et kraftig antioksidant serum. Disse hjelper til med å forebygger aldring og solskader ved blant annet å bekjempe frie radikaler.
 6. Hold pigmentene i sjakk iløpet av sommeren. Enten du har nylig fått bort solskader, eller du er redd for at de skal oppstå, så pass på i sommersolen. De sterkeste og mest avanserte protokoller for å fjerne pigmenter brukes ikke om sommeren da de gjør deg ekstra solømfintlig.
  Men ved bruk av milde programmer fra ZO satt opp av din behandler for din hud kan det meste forebygges.
 7. Bruk en autorisert Zein Obagi klinikk. TBL Medical er en autorisert ZO klinikk og fører produkter fra ZO medical.
 8. Gå til en autorisert ZO behandler. De kan anbefale riktige produkter til din hud. Alt fra rens, skrubb, pads, antioksidanter og solkremer, kombinert med gjerne med Brightalive for å gi optimal effekt og forebygge skader iløpet av sommeren. Våre sykepleiere er autoriserte ZO behandlere
 9. Et hudprogram som f.eks C-bright og Brightalive kan dempe mørke flekker, gi jevnere hudtone og stabiliserer ny pigmentering.
 10. Bruk skikkelige (ZO skin health) produkter og nyt sommeren med god samvittighet.