Uren hud

Som oftest inntreffer dette i ungdomsårene der blant annet hormoner spiller en stor rolle.
Ved å bruke tilpassede produkter kan mye av utbruddene stoppes før de kan utvikle seg til større problemer og arrdannelser.

Hva vi kan hjelpe deg med

I dag finnes det en jungel av produkter som lover at de skal hjelpe, og vi forstår at dette kan være forvirrende. Vi tilbyr hudanalyse med Visia Skanner, dette for å se hvor dypt problemet ligger og kunne gi deg en individuell anbefaling. Mange venter for lenge før de får hjelp, noe som er synd da det er en lang vei å gå når både arr og hyperpigmenteringer har oppstått.

Hva vi kan tilby

Mikroneedling for uren hud

Dermapen 4 - Mikroneeling av hud er også en fin behandling for kviser , komedoner, hudormer , også mot aktiv akne. Mikroneeling vil kunne redusere talgtilstoppninger og samtidig stimulere til nydannelse av kollagen. Dette kan minimere kviseutbrudd og samtidig minimere arr i huden.

Kjemisk peeling for uren hud

Våre peelinger er fantastisk til uren hud, da den roer ned rødhet og inflammasjon. Vi vil også om ønskelig skreddersy et hudprogram for dine problemer.

Laserbehandling for uren hud

Der du har aktiv akne uten for store problemer og du ikke er helt klar for en kraftigere behandling, så kan Fotona laser være et veldig god alternativ. Laseren behandler dypt, men trygt ned på de affiserte områdene for å stoppe de overaktive talgkjertler. Kan vil også redusere risikoen for å utvikle ny betennelse som igjen kan lede til kviser. I kombinasjon med erbium laserbehandling vil også arr minimeres eller fjernes.

Når bør du kontakte lege?

Hos oss så behandler vi frisk hud, ved sykdommer henviser vi alltid til din egen lege eller hudlege. Har du så store problemer at det er vonde byller og det resulterer i arr så er medisinert behandling første valget.