Tørr hud

Er huden din i ubalanse så vises det ofte på utsiden. Kjennetegnet er gjerne tørrhet, stram og kløende hud, flassing, rødhet og nupper.
Årsaken til tørr hud kan være på grunn av ytre faktorer som varme, kulde, sol, produkter til huden din som ikke passer, eller sykdommer som atopisk eksem.

Produkter til din hudtype

Vi kan hjelpe deg å finne riktige produkter til hudtype.
Vi starter alltid med en Visia skanner for å kunne evaluere din hud før vi kan anbefale riktige produkter til akkurat deg. Vi ønsker å styrke din hudbarriere slik at du får en sunn og frisk hud. Vi fører de medisinske hudpleie seriene ZO Medical og Noon Aesthetic.

Behandlingstilbud for fukt

Mesoterapi er en effektiv vitaminboost for huden. Det er en rynkereduserende behandling som gir huden ny vitalitet gjennom mange små injeksjoner. Huden tilføres et næringskompleks bestående av hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og/eller antioksidanter som etterlater huden frisk og glødende

Microneedling med Dermapen er en avansert fraksjonert behandling som er designet til å fremprovosere en tilhelningsrespons i huden. Behandlingen øker den naturlige produksjonen av kollagen og elastin i huden. Perfekt for deg som ønsker sunnere hud, økt glød, opp-strammende effekt, jevnere hudtone, minimere porer, arr og redusere rynker

Hudfornyelse med skinbooster

Forbedrer hudens spenst og struktur. Restylane Vital er en prisbelønnet og anerkjent skjønnhetsbehandling som gir huden glød ved å glatte ut huden skånsomt og naturlig fra innsiden. Ved å fylle på med hyaluronsyre under huden, øker Restylane Vital fuktbalansen og gir huden bedre spenst og struktur. Det er vitenskapelig bevist at Restylane Vital forbedrer hudkvaliteten, og produktet kan brukes til å forynge utseendet på ansikt, hals, utringning og hender.

Aquagold behandling har god effekt på porer og fine linjer, samtidig som den tilfører huden fukt, bedrer spensten og gir huden en vakker glød.
Denne kombinasjonsbehandlingen minsker porer, reduserer talgproduksjon og forebygger akne. Kan også brukes med serum som hyaluronsyre og antioksidanter. Vi tilpasser blandingen etter dine behov og ønsker.

PRP behandling er en stamcellebehandling der dine egne vekstfaktorer blir brukt. Dette er en helt naturlig behandling, der dine egne vekstfaktorer i konsentrert form blir injisert i et spesifikt område på kroppen.
Resultatet blir en forhøyet cellefornying, som igjen gir økt produksjon av kollagen og elastin i områdene som blir behandlet.