Hvorfor blir leppene mindre og smalere jo eldre vi blir?

I midten av 20 årene begynner den naturlige produksjonen av elastin og kollagen å avta som en del av aldringsprosessen.

Vi ser at eldre damer og menn får naturlige aldringstegn og på leppene vil også volumet minskes og flates ut.

Fillerbehandling for lepper

Ved å behandle lepper med hyaluronsyre vil vi kunne tilbakeføre det som engang var, men nå er tapt. Dette skal gi et naturlig resultat med diskre økt volum og form. Hyaluronsyre som finnes i Restylane og Juvederm vil også hjelpe mot tørre lepper, linjer og gi mer farge til leppene. Hvor mange behandlinger du trenger for å oppnå ønsket resultat er individuelt, normalt vil det være behov for 1-2 behandlinger over tid, for så vedlikehold etter 6-12 måneder.

Leppekant for definisjon uten volum er en populær behandling

For de som ikke ønsker volumbehandling av selve leppen, men ønsker å redusere/fjerne linjer som går ned fra overleppen til leppekant så er det mulig å minimere eller fjerne disse.
Rundt leppen så har vi en leppekant som kan tenkes som en kanal rundt det lepperøde, over tid flates denne ut, volumet forsvinner og det kan det komme brist i kanten som gjør at linjer kommer ned i leppen og ødelegger selve leppekanten. Mange synes det er vanskelig å bruke leppestift da denne bare “blør” utover. Ved å fylle inn hyaluronsyre for å tilbake føre volum i kanten, minimeres linjene og du får et naturlig resultat uten å endre selve volumet på leppen. Denne behandlingen passer godt for voksne menn og kvinner som ikke ønsker volumøkning, men kun et lite løft rundt munnen. For de som har grov hud, dypere linjer og arr, kan en kombinasjon med laser gi et enda bedre resultat.

Fukt uten volum

Restylane og Juvederm har forskjellige produkter til leppevevet som integreres som ditt eget. Noen er laget for å gi deg økt volum, andre kun fukt. Hyaluronsyre trekker til seg vann/fuktighet og kan holde sin egen vekt x 1000 . Det er dog viktig å forstå, selv ved den minste behandling som fuktbehandling til lepper, så vi det alltid bli en liten volumøkning i vevet.

Større lepper og ducklips

Alle våre behandlere autorisert helsepersonell med lang erfaring, er kurset og autoriserte behandlere innen for både Restylane og Juvederm. Vårt motto er å hjelpe deg som pasient å få et naturlig vakkert resultat. Vi vil avstå fra unaturlige resultater og overbehandling.
Små lepper, eller asymmetri som skjevhet, skader i leppevevet vil trenge flere behandlinger over lang tid for å kunne få et naturlig resultat.

For de som ikke ønsker injeksjonsbehandling så finnes det alternativer.

Laser behandling for større lepper er et fantastisk tilbud for deg som ikke ønsker injisering av filler.
Laseren vi bruker er en Fotona Sp Dynamis Pro som vil kunne stimulerer økt nydannelse av kollagen og elastin, de fleste opplever også mer farge på leppene og mindre tørrhet. Vi anbefaler her en kur på ca 3 behandlinger for optimalt resultat, for så å holde det vedlike etter 9-12 måneder.

Laser vil aldri kunne gi deg større lepper enn hva du har hatt i utgangspunktet, her vil det blir en naturlig boost av din egen kollagen og elastin produksjon.

Behandlinger

Følgende behandlinger er tilgjengelig: