Hudfornying eller antiage ?

Vi kan kalle det et samlende begrep på å bremse den synlige aldersprosessen

Antiage definisjonen går ut på å stoppe eller reversere aldringsprosessen av huden. Men går dette virkelig an?

Det finnes et hav av lokketilbud som bruker ordet antiage, men vi velger si at hudfornying vil være et mer rett begrep da målet er å fornye huden, forebygge og behandle skader og vedlikeholde resultatene. Å stoppe aldring er ikke noe vi kan eller ønsker, men ønsket er å oppnå det beste resultatet for deg.

Vi vet at i midten av 20 årene er celledelingen på sin topp. Herfra går den saktere som igjen betyr at huden fornyer seg langsommere og hudcellene legger seg ustrukturert, barrierefuksjonen til overhuden er dårligere, vi mister volum da det er mindre fett som ligger mellom cellene i huden og det er da vi opplever fremtoningen av rynker og folder.

Forebygging er den aller rimeligste antiage kuren for å minimere alderstegn. Er skaden allerede skjedd så er det heldigvis mange behandlinger som kan passe for hver og en. Målet vil alltid å fornye huden, få friske hudceller opp, opprettholde volum og fukt til huden. Minimere fremtidige solskader, ikke utsette kroppen for røyk, usunn livstil og mer.

De fleste som søker seg inn på antiage eller hudfornying ønsker behandling for:

  • Oppstramming, rynker , løs hud, akne, kviser, arr pigmentflekker , grov hud, sliten hud, kar, rødhet og så mye mer.
  • for å finne ut hva du ønsker å jobbe med tilbyr vi Visia skanning av huden din for å finne dine problemområder. Alt fra hjemmeprodukter til laserbehandling for løs hud, oppstramming, rynkebehandling, kjemisk peeling, pigmentfjerning kan vi hjelpe med.

Behandlinger

Følgende behandlinger er tilgjengelig: