kode: Vårtilbud 2018

Vårtilbud 2018 – PRP, Microneedling og Vampire Facelift

Vårtilbud 2018 – PRP, Microneedling og Vampire Facelift

Gyldig tom: 23.Apr 2018

VÅRTILBUD – mesoterapi

Mesoterapi er en effektiv rynkereduserende behandling som tilfører næringsstoffer og aktive ingredienser til huden gjennom mikroinjisering med vitaminer, aminosyrer, peptider, mineraler, vekstfaktorer, antioxidanter og hyaluronsyre. Dette er med på å forebygge aldring av huden, nøytralisere frie radikaler, stimulere kollagendannelse, stramme opp huden og gi fukt.

Ved mesoterapi kan vi forebygge og jobbe med tørr, slapp og uelastisk hud, rynker, ujevn hudtone, solskader og akne-arr. Vi behandler både ansikt, hals, decollete, håndrygg og ellers på kropp ved behov.

Resultatet kan sees umiddelbart med full effekt etter 1-2 uker. Vi anbefaler minimum 3 behandlinger for best mulig resultat.

Vi har nå kampanje på:
Normal pris 2590 .- Vårtilbud ut Mai til kun : 1990,- .

VÅRTILBUD MICRONEEDLING:

Microneedling er hudforbedring helt uten kirurgi.

Her bruker vi mange små nåler som glir over huden og skaper millioner av kanaler hvor vi lettere får ned aktuelle næringsstoffer i huden.
Næringsstoffene trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene i dermis og grunnlaget til en forbedret epidermis (overhud).

Noen av hudindikasjonene vi kan behandle:

Hyperpigmentering, store porer, strekkmerker, aknearr, brannskader, linjer og rynker, slapp og ujevn hud, samt rosacea.

Ved å lage små mikrokanaler i huden, stimulerer microneedling til reparasjon og ny cellevekst. Resultatet blir økt produksjon av kollagen som kan sammenlignes med effektene av laserbehandling, men uten kontraindikasjoner og nedetid.

Sammenlignet med tradisjonelle derma-rollere er microneedlingpennen vår mer skånsom og mindre smertefullt. Dette er dermed en tryggere og mer komfortabel behandling som kan tilpasses ulike hudtilstander. Microneedlingen kan også kombineres medmesoterapi, kjemisk peeling og PRP

Normal pris 1690,-. Vårtilbud ut Mai til kun : 990 ,-

VÅRTILBUD – PRP og microneedling «vampire facelift»

PRP er en forkortelse av Platelet Rich Plasma, også kalt vampire facelift eller collagen induction therapy (kollagen induksjon-behandling ). Dette er en stamcellebehandling med egne vekstfaktorer som vi henter ut fra kundens eget blod. Dette gjør behandlingen helt naturlig og dine egne vekstfaktorer stimulerer hudens cellefornyelse, produksjon av kollagen og elastin. Dette fører til at huden får tilbake sin glød og fasthet. Vi kan jobbe med problemområder som å redusere linjer/rynker, jevne ut hudfarge, redusere porer og arr, solskader og generell regenerering av huden.

PRP kan både injiseres i huden med nål, men også tilføres huden ved hjelp av microneedling. Ved microneedling lages det mange tusen mikroskopiske hull i huden, inngangsporter hvor vi masserer PRP-plasma inn og ned i huden.

Maksimal effekt av behandlingen er etter 3 mnd, men vi anbefaler 3 behandlinger i starten for best mulig resultat med intervall på 4-8 uker mellom hver behandling.

Enkel PRP + microneedling før pris 5490,- Vårtilbud ut Mai til kun 3990,-

Er du interessert i dette tilbudet?

Bruk kode "Vårtilbud 2018" når du legger inn bestillingen.

Bestill time