kode: Sommer

Sommerkampanje 2024

For å feire sommeren, tilbyr vi spesielle rabatter på noen av våre mest populære kosmetiske behandlinger. Dra nytte av disse tilbudene for å forynge huden din og føle deg fantastisk. Her er en oversikt over kampanjeprisene og behandlingene vi tilbyr:

Gyldig tom: 01.Aug 2024

Sommerkampanjen er her, med rabatter på våre mest populære behandlinger

Her er en oversikt over kampanjeprisene og behandlingene vi tilbyr i Juni og Juli. Se kampanjevilkår lenger ned.

Restylane Filler Behandling – 20% Rabatt

Restylane filler er en effektiv behandling som bruker hyaluronsyre for å tilføre volum og redusere rynker i ansiktet. Denne behandlingen er ideell for å glatte ut fine linjer, forbedre lepper og gjenopprette tapt volum i kinn og andre områder. Med Restylane kan du forvente en naturlig og ungdommelig glød som varer fra seks til atten måneder avhengig av behandlingsområdet og hudtype. Nå kan du få denne behandlingen med 20% rabatt, perfekt for sommerens festligheter.

Microneedling med Dermapen og valgfri PRP – 25% Rabatt

Microneedling med Dermapen er en avansert hudfornyende behandling som forbedrer hudtekstur, reduserer arr, og stimulerer kollagenproduksjonen. Ved å kombinere dette med PRP (Platelet-Rich Plasma) (valgfritt), forsterker vi de naturlige reparasjonsprosessene i huden din. Behandlingen kan også inkludere LED-lysterapi for ytterligere å fremme heling og revitalisering. Dra nytte av vår sommerkampanje med 25% rabatt og opplev en forbedret hudkvalitet og ungdommelig glød

PRP Behandling for Hud og Hår – 25% Rabatt

PRP-behandling er kjent for sine hudfornyende og hårvekststimulerende egenskaper. Denne teknikken bruker ditt eget blod for å utvinne vekstfaktorer som injiseres tilbake i huden eller hodebunnen, noe som forbedrer hudtekstur og fremmer hårvekst. Under sommerens kampanje tilbyr vi 25% rabatt på både enkeltbehandlinger og allerede rabatterte pakker. For de som velger PRP for hårvekst, inkluderer vi en gratis laserbehandling med Fotona HairRestart-protokollen, en tjeneste som normalt koster 1500,-, for å sikre maksimale resultater

Microblading – 20% Rabatt

Vår dyktige linergist tilbyr også Microblading, en semi-permanent teknikk for å forme og definere øyenbrynene. Microblading gir deg naturlig utseende bryn som varer i opptil 18 måneder. Dette er en perfekt løsning for deg som ønsker fyldigere og mer definerte bryn uten daglig vedlikehold. Dra nytte av vår sommerkampanje og få 20% rabatt på Microblading-behandling .

Kampanjevilkår

For å benytte deg av tilbudet, så må behandlingen bestilles før 31. Juli 2024 og utføres før 31 August 2024. Dersom annet ikke er oppgitt i kampanjetekst, kan ikke kampanjen kombineres med andre tilbud eller rabatter. (Gjelder ikke PRP)

Er du interessert i dette tilbudet?

Bruk kode "Sommer" når du legger inn bestillingen.

Bestill time