kode: 2024

Permanent hårfjerning Rygg/Skuldre - 30%

Spesialkampanje for Menn: 30% Rabatt på Laserbehandling for Rygg og Skuldre!

Gyldig tom: 29.Feb 2024

Er du lei av å stresse med å barbere/nappe/vokse uønsket hår på ryggen eller skuldrene?  Nå kan du si farvel til dette barberhøvelen og ønske velkommen en ny og hårfri tilværelse innen sommeren. 

Hvorfor velge oss for Permanent Hårfjerning?

🔍 Avansert Teknologi: Vi er stolte av å tilby det siste innen laserteknologi for permanent hårfjerning. Våre toppmoderne lasere sikrer effektiv behandling og langvarige resultater.

👨‍⚕️ Erfarne Spesialister: Vårt team av erfarne og sertifiserte medisinske fagfolk er dedikert til din trygghet og til å levere en skreddersydd behandlingsplan som passer dine behov.

💼 Eksklusiv Kampanje: Akkurat nå kan du dra nytte av vår spesialkampanje for menn – få hele 30% rabatt på permanent hårfjerning på rygg og skuldre! Dette er et begrenset tilbud du ikke vil gå glipp av.

Les mer om Permanent hårfjerning for menn

Kampanjevilkår for alle pakker : Gjelder kun bestillinger på nett. Første behandling må utføres før utgangen av Februar 2024. Rabattene gjelder også allerede reduserte pakkepriser, men kan ikke andre rabatter og tilbud.  

Bruk koden “2024” ved bestilling av time.   Alle kosmetiske medisinske behandlinger, inkludert permanent hårfjerning, kan forårsake uønskede komplikasjoner.  Disse vil bli gjennomgått og informert om på konsultasjon før en eventuell behandling.  Vi behandler ikke gravide eller ammende. Ansvarlig lege: Dr. Brekke

Permanent hårfjerning for menn

Er du interessert i dette tilbudet?

Bruk kode "2024" når du legger inn bestillingen.

Bestill time