kode: Knarvik

Nyhet – Ny avdeling i Knarvik

31. Oktober 2019 åpner TBL Medical en ny avdeling i Knarvik senter. Vi vil dele lokaler sammen med Drevelin Helse som holder til rett utenfor inngang 4. Kvernhushaugena 6- 5914 Isdalstø TBL Medical Avdeling Knarvik vil tilby nesten alle behandlingen, med de samme gode laserne som vi gjør i Bergen sentrum.

Gyldig tom: 20.Okt 2019

Nyhet – Ny avdeling i Knarvik

31. Oktober 2019 åpner TBL Medical en ny avdeling i Knarvik senter. Vi vil dele lokaler sammen med Drevelin Helse som holder til rett utenfor inngang 4. Kvernhushaugena 6- 5914 Isdalstø

TBL Medical Avdeling Knarvik vil tilby nesten alle behandlingen, med de samme gode laserne som vi gjør i Bergen sentrum.

TBL Medical i Knarvik

TBL Medical har de seneste årene bygget seg opp til å bli Bergens største hud og laserklinikk og har en av Norges største og mest moderne laserpark innen kosmetisk laserbehandling.

Vi har som mål om alltid å ha det nyeste og beste utstyret som finnes på markedet. Du kan derfor være sikker på at du alltid vil få den mest effektive behandlingen som finnes.

Alle våre sykepleiere blir kontinuerlig kurset og sertifisert innen laser og injeksjonsbehandlinger (som Botox og Restylane)

Åpningstilbud

I forbindelse med åpningen av klinikken i Knarvik, ønsker vi å gi alle som bestiller time i Oktober 25% rabatt på alle behandlinger og 10% rabatt på ZO Medical produkter.

**Anbefaler å være raskt ute, da disse timene går raskt.
**
Tilbudet gjelder alle behandlinger innen injeksjon og laserbehandling i Knarvik. For å få rabatten må du bestille time innen 31. Oktober gjennom vårt online bookingsystem. Det er kun timebestillingen som må gjøres i Oktober, selve behandlingene kan utføres når som helst. Bruk koden “Knarvik” ved bestilling av timen.

**Gratis goodiebag
**Kommer du innom på åpningsdagen Torsdag 31. Oktober for å bestille time eller for å hilse på oss, vil du i tillegg få en liten “goodiebag” med litt “snacks” og et gratis gavekort. (Begrenset antall). Vi holder åpen fra 09:00 til 19:00 åpningsdagen.

Er du interessert i dette tilbudet?

Bruk kode "Knarvik" når du legger inn bestillingen.

Bestill time