kode: 2022

Kampanje - Skinbooster og PRP behandlinger

Vi feirer det nye året ved å tilby rabatt på Restylane Skinbooster og PRP behandlinger

Gyldig tom: 28.Feb 2022

Nyttårskampanje

Også i år ønsker vi å feire det nye året ved å tilby gode kampanjer ved klinikken i Bergen sentrum og Knarvik senter. Kampanjen gjelder fra 10 Januar og varer ut Februar 2022. Husk å bruke kampanjekode 2022 ved bestilling av time.

Restylane Skinbooster

En behandling med Restylane Vital Skinbooster revitaliserer og gjenfukter huden i dypet ved hjelp av hyaluronsyre. Det er gjort grundige tester og studier som viser at Skinbooster øker hudens elastisitet, gir fastere, mykere og glattere hud, reduserer fine linjer og reduserer ujevnheter i huden som arr og solskader.

Les mer om behandlingen her: Restylane skinbooster

Ut Februar 2022 får du Skinbooster behandling til kun 2000,- for 1 ml og **2500,- for 2 ml
**Prisen forutsetter kjøp av pakke på 3 behandlinger og at første behandling utføres innen utgangen av Februar.

PRR - Platelet Rich Plasma

PRP er en vitaliserende hudbehandling hvor pasientens eget blod benyttes for å stimulere hudens cellefornyelse og produksjon av kollagen og elastin. Dette bidrar til at huden får økt glød og fasthet. Behandlingen passer for alle. Metoden benyttes også til behandling mot hårtap

Ut Februar 2022 får du 20% rabatt på alle PRP behandlinger for hudfornying og hårtap

Fettfjerning med LipoCryo

Fettreduksjon med LipoCryo er en metoden for å fjerne fett fra spesifikke områder på kroppen, uten noe form for kirurgi.

Fettfjerning med LipoCryo fungerer med fettfrysning prinsippet, der maskinen suger huden inn i ett munnstykke med vakuum og kjøler ned de underliggende fettcellene til ca 3 grader (som er ca frysepunktet for fett), dette gjøres uten å skade overliggende hud og underliggende nerver og organer. Når fettcellene blir utsatt for denne lave temperaturen krystalliseres de og ødelegges permanent, og etter hvert skilles ut av kroppen.

Fra nyttår har vi satt ned prisen på LipoCryo fra 5900 kr til 3900,- pr behandling.

Les mer om Fettfjerning med LipoCryo

Rabatt Zo Medical og Noon produkter

Bruker du rabattkoden Zein i nettbutikken vår, vil du få opptil 10% rabatter på produkter som handles gjennom nettbutikken.

Gå til Nettbutikk

Er du interessert i dette tilbudet?

Bruk kode "2022" når du legger inn bestillingen.

Bestill time