kode: Julebord

Julebordkampanje 2023

Nå er den her . Den 13. i rekken siden TBL startet opp. Som tidligere, vil vi også i år fokusere på behandlinger kanskje kan få deg til å føle deg litt mer fresh ut.

Gyldig tom: 31.Des 2023

Som de 13. tidligere årene vi har hatt “julebordkampanje”, så vil det også i år være fokus på behandlinger som kan gi deg mer velvære i førjulstiden og julebordsesongen.

OBS OBS - OPPDATERING !

Oppdatert: 13 Desember 2023  - Mange  har uttrykt frustrasjon over manglende ledige timer i vår kampanjeperiode. Det er helt forståelig at dere ønsker å benytte dere av dette tilbudet før det avsluttes 31. desember.

Grunnet stor etterspørsel jobber alle våre behandlere på full kapasitet, og det er dessverre ikke mulig å åpne flere timer i kampanjeperioden. For å imøtekomme dette, har vi valgt å gjøre en endring i kampanjevilkårene for å gi flere muligheten til å dra nytte av tilbudet.

De reviderte vilkårene tillater nå at behandlingen kan utføres på et senere tidspunkt, for eksempel i januar 2024, forutsatt at behandlingen er fullt betalt innen utløpet av kampanjeperioden, det vil si 31. desember 2023.

For å benytte deg av dette tilbudet, kan du enten kjøpe et gavekort  tilsvarende verdi på ønsket kampanje på vår nettside (husk å nevne hvilken kampanje du benytter deg av i kommentarfeltet ved bestilling) eller ved å besøke klinikken vår direkte for å betale for kampanjen.  I begge tilfellene må det gjøres før 31. Desember 2023

Kampanje 1 -
Restylane filler 

Restylane har etablert seg som en global leder, og er en av de mest anerkjente og vitenskapelig dokumenterte hyaluronsyre-fillere i verden. Denne topprangerte serien av skjønnhetsprodukter er designet for å glatte ut rynker, gi leppene form, og fremheve ansiktets naturlige konturer.  Behandlingen er svært populær hos menn. 

Ikke bare er Restylane et førsteklasses valg for å gjenopprette ansiktets volum, men den forbedrer også hudens elastisitet og tekstur. Når hyaluronsyre injiseres under huden, tiltrekker den seg vann, noe som resulterer i en dyp og langvarig hydrering. Enten du ønsker å definere kjevelinjen, haken, kinnbenene,,  revitalisere huden på ansikt, hals, utringning og hender eller skape fyldigere lepper, er Restylane det beste alternativet. 

Les mer om Restylane 

I kampanjeperioden får du 25% rabatt på alle Restylane-behandlinger

Bruk koden “julebord” ved bestilling av time.   

Alle kosmetiske medisinske behandlinger, inkludert Restylane, kan forårsake uønskede komplikasjoner.  Disse vil bli gjennomgått og informert om på konsultasjon før en eventuell behandling.   Vi behandler ikke gravide eller ammende. 

Ansvarlig lege: Dr. Brekke

Kampanje 2 -
Dermapen behandling

Microneedling med DermaPen - Dermapen mikronålingsbehandlingen stimulerer hudens naturlige helingsprosess, fremmer kollagenproduksjon og forbedrer teksturen. Dermapen kan reversere  arr, fine linjer, og porer. Behandlingen er minimalt invasiv, noe som betyr kortere restitusjonstid og mindre ubehag. 

Les mer om: Microneedling med Dermapen

I kampanjeperioden får du 25% på Dermapenbehandling. Dette gjelder også Microneedling med PRP og kan kombineres med allerede prisjusterte pakkepriser.

Bruk koden “julebord” ved bestilling av time.   

Alle kosmetiske medisinske behandlinger, inkludert Dermapen, kan forårsake uønskede komplikasjoner.  Disse vil bli gjennomgått og informert om på konsultasjon før en eventuell behandling.   Vi behandler ikke gravide eller ammende. 

Ansvarlig lege:Dr. Brekke

Kampanje 3 -
PRP Behandling

25% på alle PRP behandlinger inklusiv PRP mot hårtap

PRP for hudforbedring - Med PRP-injeksjoner kan du øke produksjonen av kollagen og hyaluronsyre, forbedre hudens elastisitet og tilføre volum i spesifikke områder av ansiktet, brystet og halsen.

PRP Mot hårtap - PRP, eller blodplateberiket plasma, er en behandling som benytter kroppens egne naturlige ressurser for å stimulere hårvekst. Ved å injisere ditt eget plasma direkte i hodebunnen, kan PRP oppmuntre til hårvekst, styrke hårsekkene og gi et tettere, fyldigere hår.   

OBS OBS. - I kampanjeperioden får du også inkludert laserbehandling for hårvekst med Fotona protokollen “HAIRestart” når man bestiller PRP for hårtap.

PRP Behandlingen bruker blodplateberiket plasma som inneholder blodplater, hvite blodceller, vekstfaktorer og proteiner fra ditt eget blod, noe som eliminerer risikoen for allergiske reaksjoner.  

I kampanjeperioden får du 25% på alle behandlinger med PRP. Dette gjelder også ved kjøp av allerede prisjusterte pakker.

Bruk koden “julebord” ved bestilling av time.   

Alle kosmetiske medisinske behandlinger, inkludert PRP, kan forårsake uønskede komplikasjoner.  Disse vil bli gjennomgått og informert om på konsultasjon før en eventuell behandling.   Vi behandler ikke gravide eller ammende. 

Ansvarlig lege:Dr. Brekke

Kampanje 4 -
ClearLift

Clearlift laserbehandling - 
Hudforyngelsesløsning uten kirurgi og nedetid? ClearLift kan være svaret. Denne banebrytende laserbehandlingen arbeider under hudens overflate for å stramme opp, redusere fine linjer og forbedre hudens tekstur. Uten synlig skade på overhuden tilbyr ClearLift en nesten smertefri opplevelse og gir synlige resultater på rekordtid. Perfekt for de som ønsker en hurtig oppfriskning med minimal forstyrrelse i hverdagen.  ClearLift for en glattere, yngre og mer strålende hud!

Les mer om ClearLift Laserbehandling

I kampanjeperioden får du 25% avslag på ClearLift behandlinger. Gjelder også ved kjøp av allerede prisreduserte pakker.

Bruk koden “julebord” ved bestilling av time.   

Alle kosmetiske medisinske behandlinger, inkludert ClearLift, kan forårsake uønskede komplikasjoner.  Disse vil bli gjennomgått og informert om på konsultasjon før en eventuell behandling.   Vi behandler ikke gravide eller ammende. 

Ansvarlig lege:Dr. Brekke

Kampanje 5 -
Microblading - 25%

Microblading kampanje - Nå får du Microblading til redusert pris hos superflinke, Olga. Minus 25% på alle microblading behandlinger.
Microblading er en semi-permanent tatoveringsteknikk som brukes for å fylle inn eller forme øyenbryn. Ved hjelp av fine nåler blir små snitt laget i huden, og farge blir deretter påført for å etterligne naturlige øyenbrynshår. Resultatet gir fyldigere og mer definerte øyenbryn som kan vare i 1-3 år, avhengig av hudtype og vedlikehold. Vår linergist, Olga er utrolig dyktig og har lang erfaring i sitt fagfelt. 

Se resultater fra behandlinger på Olga sin Instagram side her:  Beauty secret by Olga

Bruk koden “Julebord” ved bestilling av time for å få rabatt

Bonus  
- 10% på alle ZO Medical produkter

Du får 10% rabatt på alle hudprodukter (inklusiv Zo Medical) i klinikk og på vår nettbutikk : Nettbutikk  (Gratis frakt)
Bruk koden “julebord” ved bestilling i nettbutikk eller be om tilbudet visst du handler i klinikk. 

Er du interessert i dette tilbudet?

Bruk kode "Julebord" når du legger inn bestillingen.

Bestill time