kode: julebord2022

Julebordkampanje 2022

I tradisjonens tro så kjører vi også i år i gang en julebordkampanje som varer i hele julebordsesongen. Fokuset med kampanjen er selvfølgelig at man kan se litt ekstra smashing ut til julebordet.

Gyldig tom: 31.Des 2022

Som de 12 tidligere årene vi har hatt “julebordkampanje”, så vil det være fokus på å få det til å se ekstra “smashing” ut til julebordsesongen. I år tilbyr vi fire forskjellige kampanjepakker.

Kampanjen starter 15 Oktober 2022. Anbefaler å være raskt ut med å bestille time, da disse timene har en tendens til å bli fylt opp fort.

Kampanje 1: injeksjonsbehandlinger 25%

I kampanjeperioden får du 25% på alle injeksjonbehandlinger (gjelder også fillerbehandling med Restylane)

Maksimal effekt av det muskelavslappende middelet tar gjerne 14 dager før det oppnår optimal effekt, så det anbefales å utføre behandlingen minst 2 uker før julebordet.

På grunn av muligheten for litt hevelse dagen etter en fillerbehandling anbefaler vi ikke ta fillerbehandling dagen før man skal på julebord.

VI har 20 års aldersgrense på injeksjonsbehandlinger

Kampanje 2: ZO Medical Signaturpeel - 20%

ZO Signatur peel er en serie med lette peelinger uten reseptbelagte ingredienser og er for deg som ønsker en umiddelbar glød, forbedring av hudtone, redusere pigmenter, stimulering av kollagensyntese og elastin m.m helt uten nedetid.

Resultatet etter peelingen kommer nesten umiddelbart etter behandling, så dette er en behandling man kan gjøre tett opp mot et eventuelt julebord.

Kampanje 3: Mesoterapi - 20%

Mesoterapi gir umiddelbar glød til matt og livløs hud og samtidig glatter ut linjer og rynker. Behandlingen styrker og fornyer huden samtidig som den også stimulerer til økt produksjon av naturlig kollagen og elastin.

Mesoterapi er en rynkereduserende behandling som gir huden ny vitalitet og glød, samtidig som den får påfyll av vitaminer og mineralerr. Huden tilføres et næringskompleks bestående av hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og/eller antioksidanter som etterlater huden frisk og glødende.

Resultatet etter behandlingen oppnås etter 2-3 uker, så her er det viktig å planlegge i god tid før et eventuelt julebord.

Pris pr behandling er kun kr 2000,- pr behandling etter rabatt.
Rabatten kan kombineres med pakker.

Kampanje 4 - Microneedling med Dermapen 25%

Dette er en behandling for å forbedre huden og reversere aldringstegn som linjer og porer. Hunden vil bli strammere og få en friskere hudtone.

Les mer om behandlingen her : Microneedling med DermaPen 4

Maks effekt etter en behandling oppnås ca 2-3 uker etter endt behandling, så dette er ikke en behandling man utfører dagen før man skal på fest.

Tilbudet gjelder også for Dermapen med PRP og kan kombineres med kjøp av flere behandlinger i pakke.

Kampanje 5 - LipLase - Leppebehandling uten filler 25%

LipLase™ stimulerer lepper ved å gi et fyldigere og strammere utseende, ved hjelp av laser. Dette utføres gjennom en prosess hvor kollagen gjenoppbygges. Dette er en ikke kirurgisk, inngrepsfri behandling på både innsiden av munnen og på leppene. Med små laserimpulser varmer man opp huden fra innsiden og utsiden, som setter i gang gjennoppbygging av kollagen i vevet. Det blir ikke benyttet noen form for injeksjoner, slik at pasienten kan fortsette sine daglige rutiner rett etter behandling, uten form for bivirkninger. LipLase™ forynger, fyller og definerer leppenes form.

Les mer om denne behandlingen her : Leppebehandling med laser

Tilbudet gjelder også ved kjøp av pakke

Er du interessert i dette tilbudet?

Bruk kode "julebord2022" når du legger inn bestillingen.

Bestill time