kode: HØST23

Høstkampanje 2023

I årets høstkampanje (TBL's 11. høstkampanje siden oppstart) har vi valgt å fokusere på laserbehandlinger. Valgfri Fotonabehandling, fjerning av pigment med laser og fjerning av såkalte sprengte blodkar.

Gyldig tom: 30.Okt 2023

Kampanje 1 - FOTONA  - 30%

Fotona kampanje hos TBL Medical . Høst 2023 . 30% rabatt på alle fotona laser behandlinger. Gjelder ikke neglesopp

30% prosent på alle FOTONA laser behandlinger

Fotona Dynamis SP Pro er en av de siste og mest effektive laseren på markedet for estetisk laserbehandling. Med Fotona Dynamis SP pro utfører vi blant annet de superpopulære ansiktsbehandlingene Fotona 4D, Fotona SmoothEye og  Tightsculpting.

Andre behandlinger som utføres med Fotona er:

Kampanjen gjelder også ved kjøp av pakke, men kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. 

Kampanje 2  - Fjerne pigmentflekker - 25%

Kampanje - Fjerne pigmentflekker med laser hos TBL Medical

Vi har en av Norges største og mest moderne medisinske laserpark for fjerning pigmentflekker. Dette er bra for deg, da det i noen tilfeller er nødvendig å kombinere flere laser teknologier for å oppnå ønsket resultat.Solskader, pigmentflekker og fregner oppstår ofte etter solskader i huden, dette kan effektivt reduseres eller fjernes helt etter behandling med Dye-VL, IPL,  KTP Q-switchet Nd:YAG laser, eller fraksjonert laser. 

Les mer om behandlingen her: Fjerne pigmentflekker

Ut Oktober 2023 får du 25% rabatt på behandlingen. 

Kampanje 3 - Fjerne sprengte blodkar - 25%

Høstkampanje fjerne sprengte blodkar

Laserbehandling med Nd-Yag og Dye-VL / IPL er en effektiv måte å fjerne sprengte blodkar og edderkopp-kar, couperose, diffuse rødhet eller kirsebær angiomer både i ansikt og på kropp.

Vår erfaring er din trygghet

Vi har utført denne behandlingen på tusenvis av kunder de siste 10 årene der de alle fleste har fått svært gode resultater.Vår erfaring og våre topp-moderne lasere som kontinuerlig oppdateres til de siste og beste på markedet gir deg som kunde trygghet for at du får den beste behandlingen hos oss.

Les mer om behandlingen her:  Fjerne sprengte blodkar med laser

Ut Oktober 2023 får du 25% rabatt på denne behandlingen. 

Kampanjevilkår:

Kampanjene varer ut Oktober 2023, så første behandling må utføres innen kampanjeslutt.  Tilbudet gjelder også pakkepriser, men kan ikke kombineres med andre kampanjer og tilbud. 

Bruk koden : HØST23 ved bestilling av time

Er du interessert i dette tilbudet?

Bruk kode "HØST23" når du legger inn bestillingen.

Bestill time