Permanent makeup

PMU for en lettere hverdag, fremheve dine vakre øyne, bryn eller lepper . Vår linergist er utdannet innen både permanent makeup og medisinsk pigmentering og oppdaterer seg kontinuerlig på kurs for å kunne gi deg det beste resultatet.

Permanent makeup for øyne, bryn og lepper

Vår linergist er utdannet innen både permanent makeup og medisinsk pigmentering og oppdaterer seg kontinuerlig på kurs for å kunne gi deg det beste resultatet.

Maskinen som blir brukt gjør behandlingen så og si smertefri, den kan tilpasses alle hudtyper for å minimere hudirritasjon, hevelser eller blødning, noe som igjen vil gi deg en rask tilheling etter behandlingen.

For å gi deg den beste opplevelsen, det beste resultatet med minimal smerte, bruker vi kun utstyr av høyeste kvalitet.

Er perfekt for deg som ønsker å våkne opp med et mer våkent blikk. Ved å fremheve øynenes kontur kan permanent eyeliner eller vipperot farge fremheve dine øyne på en diskret og naturlig måte.

Under konsultasjonen vil vi fortelle om dette er noe som kan passe for deg

Eyeliner eller vipperot farge

For de som ønsker å markere øynene, men ikke ønsker den markerte lineren, kan vipperot være det perfekte alternativet. Dette er en teknikk da det bare legges farge mellom dine øyevipper for å markere og framheve. De som allerede har en mørk kontur vil ikke få god nok effekt av denne behandlingen, men den kan passe deg som for eksempel har hatt øyelokkoperasjon, eller har lys farge på vippene.

Fordelen med denne behandlinger er at dette gir et naturlig resultat. For en ukyndig person er makeup´en usynlig, øynene virker friskere, åpnere, mer uthvilt og markert.

Forskjellige tykkelser og farger på permanent eyeliner

Streken kommer ut fra kanten av øyelokket og blir svakt forlenget for så å innramme øyet og skape en delikat, visuell forsterkning av øyets kontur. Tykkelsen og fargen blir alltid individuelt tilpasset – det er utrolig hvor mye vi kan påvirke, forme og modellere øyets form før vi oppnår perfekt mandelform. Vi spesialiserer oss i å utføre perfekte streker; en perfekt strek er ikke bare en linje skissert opp langs vippekanten. Utført riktig er den i stand til å forandre øyeformen. En slurvete utført strek, ofte med feil og upresise verktøy i kombinasjon med en uerfaren hånd kan lett føre til at resultatet er en utvisket flekk istedenfor en vakker forbedring. Dessverre møter vi ofte på kunder med feil utført permanent make-up i hverdagen vår. Iblant klarer vi å rette opp andres feil, andre ganger er det lite vi kan gjøre. Derfor er det viktig at kunden velger en salong hvor det jobber spesialister med lang erfaring.

Tofarget permanent eyeliner på øvre eller nedre øyelokk

Grunnlaget er en svart strek som fremhever øyets form, og rett over den er det en diskré strek i tillegg til den svarte - men i en annen farge, f.eks. blå som fremhever fargen på kundens iris. Tofarget eyeliner har sine fordeler; som et spektakulært resultat som fremhever kundens øyefarge. Men det har også ulemper: Fargepigmentet som har enten grønn, blå eller lilla farge har en tendens til å miste sin intensitet, og det er nødvendig med påfyll allerede etter et halvt år. Etter hvert kan kunden bli lei av fargen, derfor anbefaler vi alle interessenter å tenke seg godt om før de velger å gå med tofarget eyeliner på permanent basis.

Hvit eyeliner på nedre øyelokk som lyser opp øyet.

Dette er en ideell måte å forstørre små øyne på; den hvite streken lyser opp øyeeplet. en optimal løsning for damer med naturlig mørk øye innramming. Streken er utført langs 1/3 av øyelokkets indre lengde, og rett nedenfor den utfører vi en svart strek som fremhever den første strekens hvithet. Den svarte streken er nødvendig, uten den ser øyet ut som det mangler støtte.

Vakre pigmenter

Fra dyp svart, naturlig brun, grønn, lilla og forskjellige typer mørkeblå – hver farge blir alltid individuelt tilpasset for å være sikker på at den fremdeles kommer til å se bra ut etter lang tid. Vi tilsetter alltid en dråpe brunfarge til svart for å nivellere det kalde uttrykket og unngå senere de-pigmentering som forvandler det svarte til mørkeblått.

Øyenbryn

  • Henna-metoden – en diskré skygge under øyenbrynene
  • Highlight under øyenbrynet
  • Delvis eller fullstendig rekonstruksjon.

Hvilken metode er best, skyggeleggingsmetoden eller hårstråmetoden?

Svaret er enkelt, begge ser flott ut dersom riktig utført. Øyenbrynene er det viktigste elementet i ansiktet; øyenbrynene kan forandre ansiktsuttrykket og få øynene til å virke åpnere, dermed ser ansiktet strålende ut. Øyenbrynene kan ikke være det elementet i ansiktet som tiltrekker seg mest oppmerksomhet. Øyenbrynene skal være tilpasset til din ansiktsform.

Det er for tiden i vinden med hår på tegningsteknikk som imiterer hvert enkelt hårstrå. Denne metoden fungerer best dersom kunden har sine egne øyenbryn i behold; da «gjemmer» vi dem imellom de ekte hårstråene, slik at øyenbrynshåret virker tettere, og dermed ser naturlig ut. Skyggeleggingsteknikken minner om henna-metoden, hvilken ser bra ut på alle kvinner. En subtil skygge, forsterket i øyenbrynsbuen men svak ved roten. En slik skygge ser bra ut både dersom kunden har sine egne, tette bryn eller ikke har dem i det hele tatt.

Lepper

- Konturer, utfylling og skyggelegging.

- Korreksjon av leppe formen – det er mulig å optisk forstørre eller forminske dem.

- Liplight – optisk forstørrelse av lepper ved hjelp av en lys strek rett over overleppen.

- Vakre farger som subtilt fremhever leppenes rødhet.

Lepper som er lett skyggelagt med pigment ser definitivt best ut; naturlig, de kan se lett opphovnet ut når fargen på leppene får større intensitet. Vi oppfordrer kundene våre til å velge lette fargetoner som er mest mulig lik leppenes naturlige farge, som f.eks. forskjellige typer rosa, bringebær, lette rødtoner. Perfekt tilpasset pigment gir en lett fremheving av leppekonturen uten å gjøre for mye ut av seg, men heller flyte gradvis i retning mot innsiden av leppene. Sterke leppekonturer gir eldre utseende, og i hvert fall hvis det er tatovert utenfor leppenes naturlige kontur, noe som er den største feilen til uerfarne linergister, og som forårsaker ujevn de-pigmentering i huden utenfor leppene og på leppene. En lettere farge tvinger oss ikke til å leve med den i flere år, vi kan alltid forandre den ved hjelp av en ligloss avhengig av sinnsstemningen vår. Leppene skal rett og slett se saftige ut, og ha en vakker form.

Pigmentene er alltid individuelt tilpasset, og hver behandling foregår etter en konsultasjon og skissering som gir kunden et bilde av hvordan makeupen kommer til å se ut når huden er tilhelet.

Vi er dypt overbevist om at permanent makeup er skapt for enhver kvinne. Skjønnhetspleie i hverdagen ligger i kvinnenes natur.

Pigmentene

Vi bruker et bredt fargespekter av pigmenter til permanent make-up. For å imøtekomme din forventning vil vår linergist blande sammen forskjellige farger for å gi det beste resultatet. Fargepaletten vår inneholder over 100 forskjellige farger.

Bedøvelse

Det er vanlig å bruke bedøvende krem som Emla eller Lidokain, som virker i 15 minutter og dermed gjør behandlingen så og si smertefri,

Hygieniske forhold

Hos oss er du sikker på at behandlingen gjøres i trygge former, vi oppfyller alle krav for hygieniske drift for miljørettet helsevern.

Priser

EYELINER
kr. 4990
Første påfyll (innen 6 uker)
kr. 0
Andre påfyll (innen 12 uker)
kr. 990
LIPS
kr. 4990
Første påfyll (innen 6 uker )
kr. 0
Andre påfyll (innen 12 uker)
kr. 990
Rebecca i Tbl Medical

Har du spørsmål vedrørende denne behandlingen?

Jeg heter Rebecca Bergetun. Kontakt meg eller mine kolleger, og vil hjelpe deg ved første anledning.

Send en epost til info@tblmedical.no, eller ring kundesenteret på tlf: 464 26 421.