Micropigmentering av hodebunn

Perfekt for deg som ønsker å kamuflere hårtap på en trygg måte

Kamuflering av hårtap med mikropigmentering

Mange opplever å bli tynn i håret, men viste du at det går an å kamuflere hårtap med noe så enkelt som mikropigmentering.

Hårtap er dessverre noe som mange opplever som veldig sjenerende , dette kan inntreffe kanskje tidlig i livet eller senere som gjerne kan ha sammenheng med sykdommer , genetiske faktorer eller en hormonell påvirkning.
Vi tenker ofte at dette er noe som forekommer kun hos menn, men kvinner opplever dette også.
For mange vil dessverre ikke alternative behandlinger være nok til å skjule hårtapet og da kan mikropigmentasjon for å kamuflere hårtap være et godt alternativ for deg som ikke ønsker drastiske metoder som for eksempel hårtransplantasjon.

Mikropigmentasjon av hodebunn gjøres med en tynn nål som fører inn farge til dermis, der resultatet skal skape en perfekt imitasjon av et hår for å skjule hårtynning eller skallenhet. Ved å bruke denne metoden vil det se ut som håret er kortklippet, det kan også kamuflere forskjellige arr, som etter hodeskade eller arr etter hårtransplantasjon spesielt da fra donorområder.

Hvor lenge vil resultatet vare ?

Dette er forskjellig fra person til person, det er vanskelig å forutsi hvor lenge fargen vil sitte, men normalt vil det vare mellom 2-5 år.

Fordeler med mikropigmentering av hodebunn:

  • Perfekt for deg som ønsker å kamuflere hårtap på en trygg måte
  • Det kan faktisk kan stimulere og hjelpe med ny vekst av hår da microneedling av hodebunn vil stimulere til økt blodsirkulasjon til hårrøttene.
  • Den ekskluderer ikke hårtransplantasjon, men kan være en fin kombinasjon for å kamuflere arr, donorområde eller der du ønsker mer tetthet i hår.
  • Umiddelbart effekt – kun rødhet i noen få dager-.

Priser

MICROPIGMENTERING HODEBUNN
kr. Ved konsultasjon
Rebecca i Tbl Medical

Har du spørsmål vedrørende denne behandlingen?

Jeg heter Rebecca Bergetun. Kontakt meg eller mine kolleger, og vil hjelpe deg ved første anledning.

Send en epost til info@tblmedical.no, eller ring kundesenteret på tlf: 464 26 421.