Microbladning

Metoden er perfekt for alle som vil fremheve brynene sine med et naturlig resultat, fylle i noen hår, endre brynsform, korrigere etter overplukkede bryn, lider av hårtap, av medisinske årsaker som alopecia eller etter kjemoterapi.

Microblading

Mircoblading er semipermanent makeup der vår linergist “tegner” på øyebryns hår for gi en illusjon av naturlige hårstrå.
Metoden kommer opprinnelig fra Japan, det er en manuell metode for pigmentering av øyebryn (øyebrynfarging ) som betyr i korte trekk en presis ”tegning” hår på øyenbryn ved hjelp av en spesiell penn som har et veldig fint blad bestående av mange små nåler på enden. Med lang erfaring og riktig teknikk vil resultatet være flotte og naturlige bryn.

Behandlingen består av kontrollert ”kutting” av huden til en vis dybde, nesten uten smerte da vi bruker bedøvelse som vil tilsi ingen smerter under behandlingen. Huden er tihelet etter ca. 7 dager.
Som også med tradisjonell permanent makeup kan det være behov for påfyll eller korrigering, dette anbefaler vi første gang etter 4-5 uker. Effekten av microbading holder seg fin fra 12 til 24 måneder. Dette vil variere fra person til person da både hudtype og hupleierutiner vil virke inn på varigheten av effekten.

Hvem passer Microblading for

  • Microblading er spesielt anbefalt til deg som har veldig lite eller mangler helt hår på øybrynene.
  • For de som har vært igjennom kreftsykdom der hår ikke har kommet tilbake, eller for de som lider av flekkvis håravfall får nydelig og naturlige resultater, der andre metodene er kortvarige ( sleek brows, ) eller at resultatet ikke ser naturlig ut ( powder brows )

Priser

MICROBLADING
kr. 4490
Første påfyll (innen 6 uker )
kr. 0
Andre påfyll (innen 12 uker)
kr. 990
Påfyll etter 1 år
kr. 2490
POWDER BROWS
kr. 4490
Første påfyll (innen 6 uker)
kr. 0
Andre påfyll (innen 12 uker)
kr. 990
OMBRE BROWS
kr. 4490
Første påfyll (innen 6 uker)
kr. 0
Andre påfyll (innen 12 uker)
kr. 990
Rebecca i Tbl Medical

Har du spørsmål vedrørende denne behandlingen?

Jeg heter Rebecca Bergetun. Kontakt meg eller mine kolleger, og vil hjelpe deg ved første anledning.

Send en epost til info@tblmedical.no, eller ring kundesenteret på tlf: 464 26 421.